Billboard koostas tänavust muusika-aastat kokku võtvad tabelid ja elektroonilise tantsumuusika parimate seas on kaks Eestist pärit artisti. Väljaanne reastas kümme lugu, mis aasta jooksul järjepidevalt uuesti esile kerkisid.

Neljandalt kohalt leiab Kygo remiksi Syn Cole’i loost “Miami 82”. Selle loo juures Billboard Eesti artistist Syn Cole’ist ei räägi, vaid märgib, et just selle remiksi tõttu märkas muusikatööstus Kygot, kes sai plaadilepingu Avicii labeliga LE7ELS. Sellest laulust sai ka Ultra Music Festivali hümn. Syn Cole on Pärnust pärit 26-aastane noormees, kes on tõusnud maailma elektroonilise tantsumuusika tippu ning mänginud suurimatel tantsumuusika festivalidel nagu Tomorrowland, Miami Ultra Music Festival, Creamfields, EDC Las vegas jpt.

Seitsmendal kohal on Seven Lionsi ja Kerli “Worlds Apart”. “Ärge matke dubstepi veel maha! Santa Barbarast pärit produtsent kasutab selles nüansirikkas singlis halva mainega žanri meloodilist potentsiaali, mida täiendab temale omane mitmekihilisus, unelev atmosfäär ja üdinitungiv refrään Eesti lauljalt Kerlilt,” seletab Billboart.

Palju õnne tubli saavutuse eest!