“See energia, mida mulle pööripäeval antakse, sellega esitatakse taotlus. Ja ma viskasin õhku taotluse, et järgmise aasta jooksul ehitan omale välja tumerohelise intelligentsi,” räägib Selgeltnägijate tuleproovis osalenud Hannes Vanaküla Ohmygossip.ee’le.

Hannes Vanaküla, käesolev aasta hakkab peagi lõppema, mida põnevat te meenutaksite sellest?
Sellel aastal õnnestus mul isegi niipalju raha hankida, et sain Kanaari saarel (Tenerifel) ära käia. Soovitan teistelegi, kui orjapalgast midagi üle jääb.

Kus ja kuidas te veedate oma jõulupühad ja aastavahetuse?

Türgis. NB! Ma ei pea jõule ja põgenen kristliku traali-vaali eest islami riiki.

Talvisel pööripäeval annab loodus meile energiat, et ennast arendada. Ja ma ei kavatse jõulude ajal seda energiat kristlikule süsteemile kinkida.

Milline soov oleks teil järgmiseks aastaks?

See energia, mida mulle pööripäeval antakse, sellega esitatakse taotlus. Ja ma viskasin õhku taotluse, et järgmise aasta jooksul ehitan omale välja tumerohelise intelligentsi (s.o maailmade toimimismehhanismide analüüs).

Järgmisel aastal on riigikogu valimised. Kes võidab need valimised, kas oskate ennustada?

Kui vaatan globaalse eliidi plaane, siis tahaksid nad Eestis diktatuuri kehtestada. Eks ta viitab Keskerakonna- Sotsiaaldemokraatide liidu poole.

Kas Euroopa Liit jääb püsima, või laguneb see järgmisel aastal ära?

Võin lohutada, et lagunemisprotsess on hästi pikk ja vaevaline. Niipea ta lagunema ei hakka. Ennem jõuab ta veel palju pahandust ära teha.

Räägitakse, et järgmisel aastal muutuvad Facebooki kasutamise reeglid karmiks. Kas Facebooki kasutajaid võib seoses sellega vähemaks jääda oluliselt?
Seda hirmu pole mõtet tunda. Inimesed on liiga sõltuvad facebookist.

Kas sooviksite midagi ka südamelt ära öelda?
Ma avastasin suure õudusega, et need olendid, keda kristlased kutsuvad deemoniteks, olid algselt Inimkirjutaja (jumala) saadikud. Nende ülesanne oli inimesi aidata. Kristluse-, moslemite- jm ususüsteem orjastas need, pannes saadikud ainujumala struktuuri, et nad teeniksid vaid usumaailma huve. Oli aeg, kus jumala saadikud aitasid arendada inimestes välja oskusi, paravõimeid jne. Seda nii kehastudes kui vaimsel tasandil.