“Soovid jõuluvanale on ammu otsas, ootan rõõmuga lihtsalt pühade vaikust ja rahu. Lülitan telefoni välja ja liigun susside sahinal hämaras toas. Aga järgmine aasta võiks tulla sama nagu mööduv – piisavalt tööd, et hinge sees hoiaks ja parajalt puhkust, et peast soojaks ei lähe,” räägib armastatud saatejuht Kristjan Jõekalda Ohmygossip.ee’le.

Kristjan Jõekalda, mida põnevat meenutaksite lõppevast aastast?
Lõppevast aastast jääb kõige eredamalt meelde suvi Saaremaal, kui saime kaks nädalat jutti perega puhata. Üle mitme aasta oli see väga mõnus aeg – käisime läbi kõik “kohustuslikud” vaatamisväärsused nagu Angla tuulikud, Kuressaare loss, Panga pank ja Kaali järv. Lisaks külastasime vanu sõpru, keda polnud juba aastaid näinud. Ja loomulikult maitsesime mõnuga ka kuulsat Pihtla õlut! Igatepidi tore aeg oli, millele nüüd, sopasel talvel eriti hea mõelda.

Kristjan Jõekalda
Kristjan Jõekalda
Foto: Scanpix/ Mihkel Maripuu

Kus ja kuidas te veedate oma jõulupühad ja aastavahetuse?
Jõulupühad veedan töö tõttu Tallinnas, lisaks käime külas õel ja vaatame ka kuidas äial elu läheb. Selline tavaline, rahulik kulgemine. Nii nagu ikka. Aastavahetus tuleb aga äkilisem – põrutame Saaremaale ja paneme korraliku peo püsti. Kahjuks ei saa seal väga pikalt prassida kuna 3ndal jaanuaril pean tagasi tööl olema. Avalikke ülesastumisi pole teinud juba viimased 13 aastat. Tean seda täpselt, sest kui vanem poeg sündis, otsustasin, et olen nädalavahetused pigem perega. Seetõttu virvendan avalikkuse ees teleekraanil alles alates märtsist.

Millised soovid on teil jõuluvanale?

Soovid jõuluvanale on ammu otsas, ootan rõõmuga lihtsalt pühade vaikust ja rahu. Lülitan telefoni välja ja liigun susside sahinal hämaras toas. Aga järgmine aasta võiks tulla sama nagu mööduv – piisavalt tööd, et hinge sees hoiaks ja parajalt puhkust, et peast soojaks ei lähe. Südamest võin kõigile öelda – Häid pühi ja head uut aastat!