“Joovad nagu loomad!” rägib Lauri Pedaja tänapäeva noortest. Teadagi juuakse juba üsna noores eas. “Ega minu generatsioon parem ole!” räägib Lauri teleajakirjale Nädal.

Viimase kümne aastaga on Eesti noored palju muutunud. Lauri arvates ei tehta enam nii palju sporti kui varem. “Kui Tallinnas ringi vaatan, siis kõik minust nooremad tüdrukud on paksud. Selline paksude ja rõvedate generatsioon, et pärast kooli lähen Hesburgerisse. Kõik tahavad ju Ameerikat!” räägib Lauri ja tunnistab, et selliseid teismelisi on lausa õudne vaadata. Siiski ütleb poiss, et temavanused neiud on ilusad ja sihvakad.

Lauri Pedaja ütleb, et tema jaoks on “Saladused” igal esmaspäeval lausa kohustuslik vaatamine. “Naine vaatab, ma pean ka siis vaatama,” naerab Lauri. Kustavi rolli võttis ta pikemalt mõtlemata vastu. Lauri sõnul on alati ja igas klassis olemas liidrid, kelle sõna austatakse. “Mina olin koolis kloun, selline jobu, kes hüppas ja kargas ja jippii, teeme seda ja kolmandat,” kirjeldab ta kooliaega ja muigab, et kuulus kahtlemata liidrite sekka.