TV3 suurprojektis “Su nägu kõlab tuttavalt” ühise keele leidnud laulja ja näitleja Lauri Liiv ning laulev peaministriproua Luisa Värk siirduvad jõulutuurile, mis kannab nime “Kaunimad jõulusoovid” ja kus teeb kaasa ka Olav Ehala. Idee sündis asjaosaliste sõnul sellest, et ürituste korraldajad tajusid Lauri ja Luisa omavahelist head läbisaamist ja artistlikku sobivust.

“Ringvaatele” antud intervjuus tõdes Luisa, et ei tunne vajadust sättida oma karjäärivalikuid peaministrist elukaaslase ametist tuleneva positsiooni järgi. Samuti ei tunne mingit vastutust selle eest ka Lauri Liiv, keda tema enda sõnul huvitab hoopis rohkem see, et kontserttuur õnnestuks.

“Luisa on Luisa. See, et talle selline roll kaela on kukkunud, pole tema isiklik valik. Ta pole läbi selle positsiooni kuidagi muutunud ja mu kõrval on tore, armas, noor Eesti naine, kellel puudub igasugune poos. Ta on sõbralikkus ise, temast ei kiirga mingit positsiooni, see on talle lihtsalt roll. On 21.sajand, kus naistel on ka õigus karjääri teha!” selgitas Lauri.