Välismaal elades võib väga kergesti ennast ära koatada ning n-ö suure massi sisse ära uppuda. Millised on Inglismaa ning Eesti vahet väisava eduka ärinaise Ines Karu-Salo viisid, et kätt pulsil hoida ning oma rada ajada ning iseendaks jääda?

“Olen olnud muutustele avatud, kuid jäänud põhimõtetele ja iseendale kindlaks. Tuleb tugev olla ja teada kes olen. Näen selles pigem uusi arenemisvõimalusi, olen põnevil ning ei lase hirmul oma mõistust halvata,” ütleb Baltikumi Mothercare’i arendav särtsakas, särav ja töökas Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee’le.

Uurime, kuidas Ines veel tuju kõrgel ja tervise korras hoiab. Kui palju veedate aega looduses? Kui tihti sõidate linnast eemale mägedesse, mere äärde? “Mul on väike pomeranian, seega igal võimalikul hetkel. Mägedest, talvest ja talispordist tunnen väga puudust – loodetavasti see aasta jõuan veel sinna.”

Kui palju mõjutavad teid taevatähed? Kas sätite vahel oma elu ka kuu käigu või sodiaadimärkide järgi? “Ei järgi,” ütleb Ines, et taevatähed-sodiaadimärgid ning looduskalender jääb temast kaugeks.

Millega Londonis veel tegelete? Kas annate ka Londonis kõhutantsu trenne? “Hetkel töötan täiskoormusega Baltikumi Mothercare´ile, seda ka UK´s viibides. Oleme viimase aasta jooksul Mothercare UK veebiarendajatega e-poodi ehitanud. Lisaks juhin oma Tallinna tantsustuudio tegevust/finantsi, kuid regulaarseid trenne kahjuks täna juhendada ei jõua. Hobi korras olen nädalavahetustel käinud esinemas ja teinud natuke modellitööd. Eelmisel poolaastal käisin muusikaliteatri ja kursustel, et end kunstialaselt edasi arendada ning mõtlen sellega jätkata,” räägib Ines Ohmygossip.ee’le.

Kas olete mõelnud ka kõhutantsu treening-video välja andmisele? “Jah, ikka – mõni tasuta õpetusvideo on tegelikult ka Youtubes üleval.”

Loe ka:
Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee’le: Mees peab võimaldama naisel olla iseendaga rahul ja õnnelik
“Igatsen puhkust, mille jooksul ei peaks üldse töö peale mõtlema. Vot see oleks super,” räägib Baltikumi Mothercare’i arendav särtsakas, särav ja töökas Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee’le.

Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee’le: Mittevajalikku kraami ma kokku ei osta
Ettevõtlik ja töökas Ines Karu-Salo jagab oma elu Eesti ja Inglismaa vahel. Uurime, millised on tema lemmiktoidud ja kas on toiduaineid, millest ta Inglismaal olles puudust tunneb. “Mitte märkimisväärselt, sest igakuiselt kodumaal käies võtan endale kõike head ja paremat kaasa,” räägib Baltikumi Mothercare’i arendav Ines Ohmygossip.ee’le.

Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee’le: Tihe reisimine töö tõttu võib ka häirivaks muutuda

Kaunis, ettevõtlik ja ambitsioonikas Ines Karu-Salo, kes jagab oma elu Eesti ja Inglismaa vahel, räägib Ohmygossip.ee’le, et ärikirjandus inspireerib teda enam kui ilukirjandus ning kuigi ta naudib filme ja meelelahutust, pole ta viimase aasta jooksul telesaateid jälginud. Samuti saate lugeda Inese lemmiktoitudest, lähema aja plaanidest ja paljust muust.

Tore uudis emmedele! Ines Karu-Salo plaanib äsja avatud Mothercare e-poodi veelgi laiendada! + Galerii avamisest
OHMYGOSSIP — “Teatame rõõmuga, et rahvusvaheline ja peresõbralik kauplustekett Mothercare avas eesti- ja ingliskeelse e-kaupluse, mille kaudu saab tooteid tellida Baltikumi riikidesse ja Soome. Järgmisena alustab Mothercare e-poe vene, läti ja soome keelde tõlkimisega,” avaldab Baltikumi Mothercare’i arendav Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee’le.