Lea Dali Lion, kes pidi kaheksa kuud võitlema vähiga, ning selle lõpuks võitis, saab väga palju tuge vaimsuselt ja maagialt. “Kõike seda, mida mina teen või näen või tunnen – kõik inimesed võivad seda teha, näha, tunda. Lihtsalt see on oma valik. Kui sa tahad elada, kott peas, siis see võimalus on ka olemas,” rääkis Lea saates “Nädalalõpp Kanal 2-ga”.

Ühel hetkel kukkus kõik tema jaoks tagurpidi ja ta mõistis, et maailm ei olegi selline nagu ta alati on arvanud. “Mul võttis umbes kolm ööpäeva aega ennast koguda,” meenutab ta.

Nüüd on ta leidnud tasakaalu. “Minu tütar on üks mu vaimsetest õpetajatest, kes on mind sellele teele saatnud,” kinnitab naine. Just tütre järgi on ka Lea üks uutest nimedest – Dali.”

Kuidas see kõik nii läks, selgitas Lea kevadel Õhtulehele: “Tundsin, et mul on vaja minna Veeliks Jalakase juurde energeetilist puhastust saama. Samal ajal kui tema töötas, imetlesin tema oskusi ja soovisin äkitselt nii selgelt ja siiralt, et tahan ka kõike seda osata, mida tema. Esitasin oma soovi inglitele, nemad vastasid, et kõik on teostatav, kuid ainult tugeva vaimse arengu kaudu, mida nemad pakuvad mulle vähidiagnoosina. Olin kohe rõõmuga nõus.”