Kirjanik ja filmirežissöör Kadri Kõusaar (34) on viimaseid kuid lapseootel. Lapse isa on maineka Suurbritannia kõrgkooli õppejõud Martin D. Brown (43). “Martin on Tšehhi ja Inglise ajaloo ning rahvusvaheliste suhete professor ja töötab õppejõuna Londonis Richmondi ülikoolis,” täpsustas Kadri Kroonikas ja tõdes, et nad ootavad Martiniga esimest last.

Kadrit võlub Martini briti džentelmenlik kasvatus ja huumorimeel.

“Oleme veebruarist alates elanud Londonis,” seletas Kadri suvel ja lisas, et lõpuks ometi leidsid mõlemad kellegi, kes vastab nende ülikõrgetele vaimsetele, füüsilistele ja psühholoogilistele nõudmistele.

 

Loe ka:
Kadri Kõusaar: Usk aitab kauem elada
Kirjanik Kadri Kõusaar soovitas kauem elada soovijatel rabelemise asemel ellu eetilisemalt ja austavamalt suhtuda, näiteks usule toetudes, kirjutab Postimees.

Kadri Kõusaar: Ma oleksin hea partii
Kadri Kõusaar panustab karjäärile ja sellega on eraelu võimatu ühendada. Muidugi tahab ta kunagi abielluda ja lapsi saada, see on oluline teema — liiga tähtis otsus, et seda ülepeakaela vastu võtta. Ta loodab et armastus on võimalik ja pole veel kaugeltki alla andnud, kirjutab ajakiri Anne & Stiil.

Kadri Kõusaar: Mind üllatab inimeste seksuaalelu vaesus

“Saate tegemise käigus pudenes üllatusi kogu aeg – oli võõraviha, homofoobiat, jaburat harimatust… Eelkõige üllatas aga inimeste seksuaalelu vaesus, nii kvantiteedi kui kvaliteedi mõttes,” räägib saate “Seks ja küla” juht Kadri Kõusaar Publikule.