“Rikkad välismaa staarikesed saavad endale lubada igasugu lapsehoidjaid ja kasvatajaid, aga kui kaks nartsistlik-hedonistlikku meesterahvast kahekesi koos elades lihtsalt “muretsevad” mingi lapse, siis kardan küll, et nad temast õige pea tüdinevad. Laps ei ole mänguasi,” räägib Malle Pärn Ohmygossip.ee’le ja lisab, et nii mõneski teises seaduses tuleks muudatusi teha.

Mida arvate geide abielust?
Mida sellest on arvata? Midagi ei arva. Veider väljamõeldis. Abielu on mehe ja naise vastastikusel armastusel põhinev riiklikult registreeritud (kiriklikult pühitsetud) liit, millesse sünnivad ühised lapsed. Ja kasvatatakse ühiselt üles, lastel on isa ja ema. Perekond on ühiskonna alusrakuke, mis taastoodab inimkonda. Mees ja mees, naine ja naine ei moodusta perekonda, sest nende vahekorrast ei sünni ühiseid lapsi. Sõbrad võivad niisama koos elada, pole vaja registreerida.

Eesti keeles see sõnagi, “abielu” – tähendab, et kaks inimest, kes abi-elluvad, TÄIENDAVAD teineteist, kummalgi on midagi niisugust, mida teisel ei ole. Juba olemuslikult, nii kehaliselt kui hingeliselt. Mees ja naine täiendavad teineteist, mees ja mees ei täienda, vaid dubleerivad teineteist.

Ma ei saa ka aru, miks tahavad mees-mees paarid koos last kasvatada. Neil pole ju isainstinkti, see on neil kuidagi blokeeritud, sest kui neil oleks isainstinkt, siis nad armuksid naistesse ja saaksid nendega loomulikul teel lapsi. Niimoodi see ju looduses käib. Emainstinkti neil ka ei saa olla, sest nad ei ole bioloogiliselt naised (sünnitajad).

Mõistuse otsus: ma tahan ka last, nagu abielupaaridki, on minu meelest kahtlane või vähemalt kergemeelne. Nad ei kujuta ette, kui raske on omagi last kasvatada, mis siis veel adopteeritud last, kellel pole kasvatajaga veresidet, ka ei ole see laps sündinud selle konkreetse paari armastuse vahekorrast. Abielule on laps nagu meest ja naist igaveseks ühte liitev ahelalüli.

Rikkad välismaa staarikesed saavad endale lubada igasugu lapsehoidjaid ja kasvatajaid, aga kui kaks nartsistlik-hedonistlikku meesterahvast kahekesi koos elades lihtsalt “muretsevad” mingi lapse, siis kardan küll, et nad temast õige pea tüdinevad. Laps ei ole mänguasi.

Kummaline on, et need inimesed, kes tegelikult ju igasugu reegleid ignoreerivad, nüüd tahavad äkki ka abielluda, ise samal ajal kuulutades, et abielu kui institutsioon on oma aja ära elanud ja alla käinud. Miks? Võiks ju miniseltsingu luua, mingi toreda ühise nime võtta, suure peo teha ja puha. OMA reeglite järgi, iga suhe oleks eriline, mitte keskaegne tagurlik igand, nagu traditsiooniline perekond ju nende meelest on. Tundub, et nad ise ka ei tea, mida nad tahavad.

Millistes seadustes tuleks teie meelest muudatusi teha?
Kõigepealt kahtlemata valimisseaduses, et valituks osutuks ikka need, kes saavad rohkem hääli, ja ühegi kandidaadi hääli ei delegeeritaks teisele kandidaadile. See on ju varastamine, ja valijate petmine. Samuti on petmine see, kui riigikogulane kandideerib kohalikku valitsusse, kuhu ta ei kavatsegi tööle minna. See on absurd. Meil on vaja poliitikasse uusi inimesi.

Ma pole kunagi aru saanud maamaksu tähendusest. Kui ma oma maast tulu ei saa, miks ma pean selle eest riigile maksma? Ostsime kunagi (osaliselt EVP-de eest) n.ö. linnalt välja oma aiamaa (mille eest linn ei olnud midagi maksnud!), ja siis hakati selle pealt veel kõrget maksu nõudma. Nagu nõukogude ajal, aga mitu korda rohkem. Nõukogude-aegne maa rent oli väike. Küsisin kunagi linnavalitsuselt, kirjalikult, mida selle rahaga tehakse, mulle loomulikult EI vastatud. Mina küll tunnen, et Tallinna linn on mind palju aastaid omakasuks tehtud seaduse kaitse all lihtsalt röövinud.

Südamelt ära?
Tahaks, et meie rahvas saaks kuidagi poliitilisest stagnatsioonist välja murda ja endale uued, ausamad ja targemad juhid valida… Paljudel inimestel on häid mõtteid, aga need materdatakse maha või jäetakse tähele panemata. Võimu poolt aga tuleb ainult tühje loosungeid ja ehtnõukogulikku propagandat.

Ja veel: maailmas on nii palju ilusat, ja inimestes ka, nii palju põhjusi olla rõõmus ja õnnelik! MIKS nii paljud otsivad aina seda, mis on inetu, valelik, räpane, labane, vägivaldne, ahnitsev ja ihar? Ja miks kleebitakse ilusatele nähtustele koledad sildid, ja inetutele ilusad?
Miks nii paljud inimesed lasevad ennast petta rumalusel ja labasusel?

 

Loe ka:
Malle Pärn Ohmygossip.ee’le: Õige haridus on elu alus
“Õige haridus on elu alus. Sellest tuleneb viisakas käitumine ja hea maine. Kes teistele (tahtlikult) kurja ei tee, sellel on puhas südametunnistus,” räägib näitleja ja teoloog Malle Pärn Ohmygossip.ee’le.

Malle Pärn Ohmygossip.ee’le: Olen kõik oma nipid saanud kirjandusest

“Armastan väga loodust. Üht-teist ikka tean ka ravimtaimedest. Piparmünt kasvab mu aias, naistepuna aia taga, samuti nõges. Sibul ja küüslauk kuuluvad tihedalt mu toidulauale. Mesi, sidrun, ingver, arooniad, jõhvikad,” loetleb näitleja ja teoloog Malle Pärn Ohmygossip.ee’le ravimtaimi, mis tema kodus aktiivselt kasutusel.

Malle Pärn Ohmygossip.ee’le: Sean ennast sisse uues kodus, kaugel ennasttäis lärmakast rahaahnest pealinnast
“Elan üsna vaikset elu, püüan nautida olemasolemist, niikaua, kuniks seda veel antakse. Iga uus päev on uus võimalus hingata, näha maailma ilu, tunda rõõmu olemasolemisest,” räägib Malle Pärn Ohmygossip.ee’le.