“Olen oma elu jooksul tegelenud päris mitme huvi- ja spordialaga — võistlustants, maalikunst, klaverimäng, tennis, sulgpall, laskesport jt. – aga millegipärast pole ma ühegi tegevuse juurde pikemaks ajaks püsima jäänud. Laulmisega alustasin 3. eluaastast ja see on ainuke huviala millega siiamaani tegelen ja ka elatist teenin,” räägib särtsakas ja tubli muusikasse kiindunud Anne Arrak Ohmygossip.ee’le.

Ohmygossip otsustas uurida, mis on väärtuslikuim õpetus, mida lauljanna kodust kaasa sai ning mida ka oma lastele soovib kunagi edasi anda? “Arvan, et kõige väärtuslikum õpetus, mille kodust kaasa sain on teiste inimestega arvestamine. Jagasin oma 1,5 aastat vanema õega tuba, riideid, mänguasju ja palju muud. Lapsena tundus see kõik kohutavalt ebaõiglane, aga nüüd ma taipan, et see kogemus tegi minust inimese, kes ei mõtle ainult iseendale ja ma oskan teistega arvestada,” ütleb Anne Arrak ning räägib, et kokkuhoid ja üksteisega arvestamine on tema kodus elementaarsed.

“Minu peres on näiteks tähtsal kohal pühade ja tähtpäevade puhul kokku saamine. Lapsi õpetatakse olema säästlikud, sõnakuulekad ja hoolsad. Keelatud on varastada, valetada, lapsed ei tohi öösel väljas ning kaua üleval olla jne.”

 

Loe ka:
Anne Arrak Ohmygossip.ee’le: “Inimeste unenägudel on mingi seos kas mineviku või tulevikuga”
2010. aastal realitisaates “Eesti otsib superstaari” edukalt osalenud kaunis lauljanna Anne Arrak usub, et mõttega saab asju mõjutada. “Usun näiteks selliseid asju, et mõttejõul saab mõjutata füüsist ning ka oma elukäiku. Samuti usun, et lisaks materjaalsele maailmale eksisteerib sellega paralleelselt ka midagi teistsugust, hingelist,” räägib Anne Ohmygossip.ee-le.