“Ennast kaotada võib igalpool. Elus toimub koguaeg nii palju, et sageli on raske omal rajal püsida kuna tuuled lükkavad Sind kord ühele kord teisele poole. Mul on ka sageli sellega raskusi. Minu jaoks aitabki kõige rohkem sellises olukorras selgust leida looduses,” räägib Los Angeleses resideeruv tubli ja ambitsioonikas reporter Carola Madis Ohmygossip.ee’le.

“Loodus paneb perspektiivid rohkem paika. Kohati tunnen, et kui kõik inimesed rohkem aega looduses veedak,s oleks maailm parem ja rahulikum koht. Linnas elades muutuvad inimesed isekamaks. Mitte ainult teiste inimeste vastu vaid kogu maailma vastu üldiselt. Kõik teevad kõike enda jaoks ja nii kuidas endale parem on.”

Carola Madis

Carola on kindel, et tervem, maailmasõbralikum ning täisväärtuslikum elu on looduses, looduse keskel ning ise omale eluks vajaliku kasvatamises-tootmises. Trendid, reklaamid ja glamuursed telešoud on üles ehtitatud vaid nii, et tõukaks inimesi rohkem tarbima ja loodusvarasid raiskama. “Me toodame tonnide viisi prügi, me tarbime rohkem kui vaja ja raiskame toitu jne. Telekad ja tänavad on täis reklaame, et inimesed aina rohkem tarbiks ja panevad inimesi tundma, et kui nad trendidega kaasas ei käi siis nad on vähem väärtuslikud inimesed,” räägib Carola Madis Ohmygossip.ee’le.

“Looduses olles tundub kõik see nii tühine. Tarbimisvajadus väheneb. Ideaalis ma toodaks omale eluks vajaliku ise. Kasvataks oma toidu, teeks ise nii palju kui võimalik või siis kellegi abiga. Juba praegu üritan elada samamoodi. Teen ise nt kehakreemi, küünlaid, mandlipiima, shokolaadi jne.”

 

Loe ka:
Carola Madis Ohmygossip.ee’le: Hindan looduslikkust ja tervislikkust
“Jälgin väga, mida suhu pistan ja üritan oma toiduvaliku hoida nii loodusliku ja tervislikuna kui võimalik,” räägib särtsakas, ambitsioonikas ning tervislikkust hindav Los Angeleses elav reporter Carola Madis Ohmygossip.ee’le.