OHMYGOSSIP — “Teatame rõõmuga, et rahvusvaheline ja peresõbralik kauplustekett Mothercare avas eesti- ja ingliskeelse e-kaupluse, mille kaudu saab tooteid tellida Baltikumi riikidesse ja Soome. Järgmisena alustab Mothercare e-poe vene, läti ja soome keelde tõlkimisega,” avaldab Baltikumi Mothercare’i arendav Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee’le.

Mothercare.ee veebipoes müüakse hea hinna ja kvaliteedi suhtega esmavajalikke kaupu lapseootel naisele, beebile ja kuni 10- aastasele lapsele. Lisaks täieneb tootevalik veel märgatavalt, sest eesmärk on e-poe teel hakata pakkuma suuremat valikut kui jaekauplustes. Näiteks juba üsna peatselt jõuab vaid e-poes müügile MC eksklusiivne ja ülitrendikas moekollektsioon Mango.”

Mothercare avamine
Pilt e-poe pidulikult avamiselt — Mothercare on paljude tuntud emmede üks lemmikpood Eestis. Fotol vaskult: Ines Karu-Salo, Mari Ojasaar koos oma pisibeebiga, Kristi Ojasaar ja Helen Randmets

Ines Karu-Salo räägib, et Mothercare.ee veebipood on üheagselt ka informatiivne lehekülg, kust leiavad lapseootel naised ja lapsevanemad vajalikke nõuandeid, ostusoovitusi või saavad luua kingilisti ning jagada seda oma sugulaste, sõprade või tuttavatega. “Kirjutame olulistest teemadest nagu lapseootusest, tervisest, lapsekasvatusest jpm., sest Mothercare missioon on hoolida lapsevanematest ja aidata neil hoolitseda oma pisemate eest.”

Vaata suurt galeriid e-poe ametlikult avamisürituselt! Sündmuse jäädvustas fotograaf SeeSee.

[ot-gallery url=”gallery/tore-uudis-emmedele-ines-karu-salo-plaanib-%c3%a4sja-avatud-mothercare-e-poodi-veelgi-laiendada-galerii-avamisest”]