Kristiina “Bellanova” Raudsepp tunnistab, et hindab väga kõrgelt kodust ning kvaliteetset toitu. “Armastan kokaraamatuid, teen ise retsepte ning mulle meeldib eksperimenteerida lihtsate koduste toitudega,” räägib Kristiina Raudsepp Ohmygossip.ee’le.

Endine glamuurimodell ja sekspomm ütleb, et pole midagi paremat kui kodune hästi valmistatud toit. “Mõtlen välja retsepte, mul on kokandus hullult hinges, olen kirja pannud üle saja enda väljamõeldud toiduretsepti,” räägib Kristiina Raudsepp Ohmygossip.ee’le.

“Soovin kunagi kokaraamatu avaldada,” ütleb Kristiina ning lisab, et kui raamat ei peaks trükki jõudma, siis on tema südameasi see “kodune isiklik eksemplar” oma poja tulevasele naisele kinkida. “Pean kindlustama, et mu poeg saaks ka peale minu surma hästi süüa. Toit on meie peres oluline, pärandaksin minijale oma kokaraamatu.”

Kristiina ütleb, et ei armasta valmistoitu, valmistab alati toidu ise ning enamasti kasutab oma enda väljamõeldud retsepte. “Restos mu laps ei söö, sest kodu toidud on lihtsalt palju paremad,” naerab Kristiina ning ütleb, et tema firmaroog on ulukiliha.

 

Loe ka:
Kristiina Raudsepp Ohmygossip.ee’le: 3 lihtsat nippi kuidas võrgutada meest
Endine glamuurimodell Kristiina “Bellanova” Raudsepp paljastab Ohmygossip.ee’le võrgutamise tagamaid. Erinevalt sellest, mida nüüd paljud ootavad või eeldavad, on seksika, mehi hullutava ning alati vastassugupoole seas populaarse naise vastused vägagi tagasihoidlikud.

Kristiina Raudsepp avaldas oma pesulemmikud
“Olen 100% Victoria Secret´i fänn! No mulle meeldib kogu nende toodang, teised firmad võivad olla, aga teistest ma sellisesse vaimustusse ei satu,” avaldab Kristiina Raudsepp Ohmygossip.ee’le oma pesulemmiku.

Kristiina “Bellanova” Raudsepp: Võimalik, et täidan homme ühe oma kauaaegse erootikasoovi
Omaaegne Eesti kuulsaim, kuumim ja rikkaim erootikastaar, kes ainukese eestlannana on Hispaanias tunnustatud ka Erootika Oscari’ga, tunnistab Ohmygossip.ee’le, et homme täidab ta tõenäoliselt ühe oma pikaaegse n-ö pisikese erootilise unistuse.