Nädalavahetusel lõbutses prints Carl Philip kuninglikult kuumas klubis Nasa Kopenhaagenis. Arve oli 70 000 taani krooni, mis on umbes 150 000 eesti krooni.

 

Kõigepealt käidi areenil Parken hiigelsuurel “house” peol, kus esines “Sensation White”. Sealt läks prints koos oma kaaskonnaga, mis koosnes umbes 20-st inimesest, edasi tuntud liikmeklubisse Nasa, kus pidutseti, kuni klubi hommikul kell 5 suleti.

Prints on tuntud kui kuningliku perekonna lastest kõige tagasihoidlikum. “Kuid kui ta Kopenhaagenisse tuleb, saab ta end lõdvaks lasta, kirjutab Ekstrabladet Carl Philip´i klubikülastusest Taanis. “Nad pidutsesid, tantsisid diivanite peal ja kasutasid kõiki klubi võimalusi maksimaalselt,” rääkis Nasa omanik Jacob Svingegaard.

“Prints ja tema sõbrad on head pidutsejad, muuhulgas tellisid nad kolmeliitrise pudeli shampust Cristal, mis maksab 50 000 krooni, eksklusiivse pudeli, mida leidub vaid üksikutes kohtades Skandinaavias,” ütleb Svingegaard ajalehele Kvällsposten. Prints, kel on käimas teine semester põllumajandusülikoolis Alnarp´is, lahkus klubist alles kell 5. “See polnud esimene kord kui rootsi prints meid külastas. Ta käis siin ka eelmisel aastal, nii et ma usun, et talle meeldib Nasa. Põhjuseks, et prints klubi avastas on see, et Nasa oli aastaid taani kroonprintsi Frederik´u ja prints Joachim´i põhiklubi. Just siin pidutses prints Joachim raskel eluperioodil pärast printsess Alexandra´st lahkuminekut.

Kes printsi seltskonnast arve tasus, seda klubiomanik ei mäleta.