Uurime, kas Riho Rõõmusel on midagi hingel, kuidas ta hoiab positiivset meelt ning mida teeb, et elus edusamme teha? “Tehke elus seda, mis kõige rohkem tahate. Unistage suurelt ja julgelt – unistustel on tihti kombeks tõeks saada,” räägib Rõõmus Ohmygossip.ee’le.

“Aga ise pead muidugi ka kogu aeg selleks midagi tegema. Ainult istudes, unistades, oodates ei juhtu midagi. Ja viriseda ei ole kellelgi õigust – nii palju võimalusi on ümberringi. Ka kõige raskemates olukordades on alati lahendused.”

“Poliitikast ja julgeolekust ei taha rääkida. See on raske ja keeruline teema. Aga kõigil on kohustus olla Eestimaa patrioodid, milline see meie Eestimaa siis hetkel ka on.”

Riho soovitab rõõmu tunda elust ning vähem hädaldada. “Mu ümber on väga palju töökaid, andekaid ja ettevõtlikke noori – ja mul on selle üle väga hea meel. Tegelikult on kõik väga hästi.”

 

Loe ka:
Riho Rõõmus Ohmygossip.ee’le: Kõik liialdused on kurjast
Mitte ainult naised vaid ka mehed jälgivad, mida süüa – mis tervislik ning mis mitte. Täna räägime toitumisest Riho Rõõmusega! Rõõmus räägib Ohmygossip.ee’le, et kõik n-ö liigne on kurjast: “No kindlasti valged jahutooted ehk saiakesed, liigne magus, liigne alkohol …. Üleüldse kõik liigne.”

Riho Rõõmus Ohmygossip.ee’le: Laulupidu kinnitab, et ka väike võib olla suur
“Laulupidu annab lootust ja jõudu, et miski on endiselt püha, ilusat ja jäävat. Ja kinnitust, et ka väike võib olla suur. Laulupidu nagu ka kunagine Laulev Revolutsioon tõestavad, et me suudame olla üksmeelsed ja sallivad, kui meil vaid on hea põhjus teineteisel käest kinni võtta,” räägib Riho Rõõmus Ohmygossip.ee’le

Riho Rõõmus Ohmygossip.ee’le: Maal elades ei kipugi linna meelt lahutama

“Mulle ikka meeldib majas elada. Kas nüüd just päris maal, aga ikka oma majas. Suures kortermajas ei teki lihtsalt kodutunnet,” räägib Riho Rõõmus Ohmygossip.ee’le, et tema eelistab elada pigem seal, kus leiab privaatsust ning ka rohelust.