“Selles osas olen ma totaalne disaster,” kirjeldab Charlene Rennit Ohmygossip.ee’le oma suhet tervisliku ümbrusega — seda õhkkonda tema Dubai kodus lihtsalt loodud pole.  “Mul on juhtmed alati seinas, arvuti – arvutid on sees, mobiilid padja all,” räägib naine, et elektroonika ümbritseb koos oma energiaväljadega teda igal sammul.

Samas on ettevõtlik naine loonud endale reegli, et nädalavahetustel tuleb end välja lülitada ja aega looduserüpes veeta. “Õnneks on mul jällegi oskus end välja lülitada – nädalavahetuseti kaotan kogu elektroonika oma kõrvalt ära – seegi hea.”

“Kodukeemia osas olen ma oma maid’ile alati südamele pannud looduslikke vahendeid kasutada. Loodan, et ta seda ka teeb, ma väga muidugi ei kontorolli. Tead ma arvan, et see click, et kõike tervislikku taga ajada – see on mul alles ees. Puhtuse friik olen aga küll, seega kokkuvõttes ikkagi tervislik, eksole!”

Charlene Rennit

Kui palju veedab Charlene aega looduses? “Abu Dhabi on ju saar, seega meri mul põhimõtteliselt ukse ees. Looduses veedan aega palju. Peaaegu igaks nädalavahetuseks lähen kas merele või väiksematele saartele — vaid 10 minuti paadisõidu teel oled paradiisis, kus linnast enam midagi ei tea ega ei näe, ainult valge liiv ja türkiissinine meri. Muidugi eelistan ma seda oma vabadel hetkedel linnamelule. Kõrbefänn olen ka, see aastaaeg hakkab nüüd saabuma, Detsembrist – Märtsini veedan seal palju aega.”

“Kõrbes on vaikne ja selles on midagi müstilist — sellest ei saa ma ilmselt kunagi üle,” räägib Charelene Ohmygossip.ee’le ning lisab: “Ja ka reisides, viimati kui LA-sse puhkama läksin, põgenesin esimese nädala jooksul Lake Arrowheadi, et pigem looduse keskel olla kui ringi rokkida. Need ajad on totaalselt möödas.”

 

Loe ka:
TUBLI NAINE! Charlene Rennit tegi Abu Dhabis hiiglasliku karjäärihüppe
Tubli ja töökas Charlene Rennit on aastaid elanud Araabia Ühendemiraatides ning tänaseks on end seal väga ilusti ja edukalt sisse seadnud. Kaunis naine räägib Ohmygossip.ee’le, et võttis hilkuti suure karjääririski ning tänu selle õnnestumisele on hetkel oma unistuste töö peal.