“Kui enamus naistel kulub palk shoppamisele, siis mul pigem heale veinile ja söögile – nii on alati olnud. Selleks ma krt nii palju tööd ju teengi, et endale lubada mida iganes,” räägib Abu Dhabis elav särtsakas Charlene Rennit Ohmygossip.ee’le.

Kas on toite/toiduaineid millest tunnete Abu Dhabis puudust? Millised? Millised on lemmiktoiduained/ toidud Araabias elades?
Muidugi on. Kartulisalat! Must leib, hapukoor, Merevaik, borsh ja seljanka, Kalevi Linnupiim / Maiuspala / Martsipan ja Annekese sokolaad – Linnupiima tõin endale viimane kord 5 kasti kaasa, see on mu suur obsession. Aeg ajalt tellin endale Vene saatkonnast süüa – nt koduseid kotlette, kartuliputru, värsket hapukurki, pelmeene, metsaseeni – pole üldse paha, aga siiski mitte see ja kartulisalati hakkimiseks mul tõesti aega ei ole.

Kiire elutempo tõttu söön siin enamasti väjas, kodus süüa ei tee, mõnikord tellin. Menüü on mitmekeskine, mille järgi isutab, sinna restorani sammud sean. Valik on siin ju maailma tippklass ja tippkokad, ma olen ausalt öeldes suur toidu ja veinikummardaja. Kui enamus naistel kulub palk shoppamisele, siis mul pigem heale veinile ja söögile – nii on alati olnud. Selleks ma krt nii palju tööd ju teengi, et endale lubada mida iganes.

Milline on teie igapäevane toidumenüü – kas ja kui palju huvitab teid, mida suhu pistate (nii hinna, kvaliteedi kui ka tervislikkuse järgi)?

Ma pole kunagi olnud suur hommikusöögisõber. Lõuna jääb ka tihti vahele kui just meetingutega seotud pole. Jällegi eelistan siis mõnda lemmikrestorani, kõik oleneb tujust. Hinna kvaliteedi suhe on oluline, idiootne on maksta sadu eurosid eine eest, mis on shit. Kui midagi on valesti, siis toit tagasi ja antud restorani mõnda aega ei satu, ma pole väga tolerante teeninduse ja F&B vigade koha pealt. Kui maksan kvaliteedi eest, siis ma seda ka tahan ja perfektselt. Üldiselt siin teatakse ja tuntakse lojaalseid kliente hästi ja koheldakse ka vastavalt.

Kodusem menüü on nädalavahetuseti, kui sõprade või lähedastega brunchil – need on alati koduseinte vahel ja koduste söökidega. Loomulikult Liibanoni ja Araabia köök põhiliselt esindatud siis.

Tervislikkuse koha pealt ma paranoiline ei ole. Õnneks saia ma väga ei söö, junk food isutab haruharva. Ma arvan, et olen piisavalt balansseeritud menüüga, et seda tervislikuks pidada. Keha ju ütleb, mida tahab.

Viimasel ajal on väga populaarsed erinevad smoothid ning tervisejoogid? Kui popp see jook teie jaoks on, on teil ehk mõni tervislik ja maitsev joogiretsept?
Juicing! Oi ma olen suur fänn. Päevas vähemalt 3 korda – hommikuti tavaliselt sidruni – gingeri shotid, energialaks. Päeva jooksul meeldib mulle kõiksugu köögivilju kombineerida nagu õun-peet – porgand – mint jne. Siin on tervisejoogid väga populaarsed, värskeid mahlu tellida imelihtne ja soodne – love it!

Loe ka:
Charlene Rennit Ohmygossip.ee’le: Oma elu sätin vaid südamehääle järgi
Charlene Rennit on noor ja edukas Abu Dhabis karjääri tegev eestlanna. Ohmygossip.ee otsustas uurida, mis määral tubli naise elus mängivad rolli sodiaagimärgid, ning kas vahel sätib ta oma elu ka tähemärkide või horoskoobi järgi.

Charlene Rennit Ohmygossip.ee’le: Nädalavahetustel kaotan kogu elektroonika enda kõrvalt
“Selles osas olen ma totaalne disaster,” kirjeldab Charlene Rennit Ohmygossip.ee’le oma suhet tervisliku ümbrusega — seda õhkkonda tema Dubai kodus lihtsalt loodud pole.  “Mul on juhtmed alati seinas, arvuti – arvutid on sees, mobiilid padja all,” räägib naine, et elektroonika ümbritseb koos oma energiaväljadega teda igal sammul.

TUBLI NAINE! Charlene Rennit tegi Abu Dhabis hiiglasliku karjäärihüppe
Tubli ja töökas Charlene Rennit on aastaid elanud Araabia Ühendemiraatides ning tänaseks on end seal väga ilusti ja edukalt sisse seadnud. Kaunis naine räägib Ohmygossip.ee’le, et võttis hilkuti suure karjääririski ning tänu selle õnnestumisele on hetkel oma unistuste töö peal.