Marit Mittal on armastatud Eesti laulja ning ilmatüdruk, kes on pidevalt püsinud meedia huviorbiidis. Vaid vähesed teavad, et kauni neiu südame on hõivanud tõeline armastus. Ohmygossip.ee uuris Maritilt, milline näeb välja tema igapäevaelu ning kuidas leida enda kõrvale õige kaaslane.

“Ma ütleks, et igapäevaelu on väga tagasihoidlik. Igal päeval on natuke trenni, veidike tööd ja loomulikult kui nendega on toime tuldud siis kogu ülejäänud energia jääb koduseinte vahele nagu enamikul inimestel,” räägib Marit Mittal Ohmygossip.ee’le.

Vähesed teavad, et olete juba pikemat aega suhtes. Kas oskate öelda, mis on toimiva suhte retsept? “Mina arvan, et sellist asja nagu mingit toimivat retsepti polegi olemas,  sest see sõltub täpselt nendest inimestest endist, kelle eluteed siis kokku juhtusid. Kõik me oleme ju erinevad.  Meie väärtushinnangud, unistused ja elu jooksul läbitud õppetunnid. Seega tuleb osata kompromisse teha ja üldse panna alati ennast teise inimese rolli ja siis otsuseid langetada lähtuvalt, kuidas Sulle endale meeldiks, kui Sina oleksid teise asemel.

Kust aga Marit enda kõrvale kallima leidis? “Seoses kokkuleppega, mille ma endaga sõlminud olin pidin niiöelda oma enda sõnu sööma. Nimelt ma pole mitte kunagi pooldanud kaaslase otsimist/leidmist öistest linnadest, kuid parimad asjad juhtuvad ikka, niiet Sa ei oskagi midagi oodata. Kuigi õigem oleks vist öelda, et Tema leidis mind!”

Loe ka:
Marit Mittal paljastab Ohmygossip.ee’le oma uue hobi!
Marit Mittal on armastatud Eesti laulja ning ilmatüdruk, kes on pidevalt püsinud meedia huviorbiidis. Ohmygossip räägib kauni naisega käesolevast sügisest ning tema lähituleviku plaanidest.