“Ma olen lapsest saadik tervislikult toitunud, sest vanaema oli Eesti Vabariigi ajal Kodutütarde seltsis ja õppis seal kvaliteetset toitu tegema. Samuti oli meil Türil hiigelsuur aed ja mets üle raudtee…” meenutab endine Vanemuise teatri näitleja Ene Rämmeld Ohmygossip.ee’le oma maitseelamusi ja toitumisharjumusi, mis juba lapsepõlvest kaasa antud.

“Niisiis halba toitu pole ma juba lapsest saadik pooldanud. Nüüd Pariisis, käies hea kvaliteediga restoranides, võrdlen maitseid ja kokaoskusi ja nii mõnigi kord ohkan ja mõtlen, et vanaema tegi seda toitu paremini. Ise ma süüa teha ei oska ega armasta ja olen siiani nautinud heade söögitegijate kunsti nii kodus kui väljas!”

Milliseid toite naine vältida püüab ja millised naeratuse suule toovad? “Olen vältinud ülirasvast liha ja tegelikult olengi peaaegu toortoitlane. Lihast eelistan muidu kana ja parti! Minu nõrkus on šampanja ning hea vein ja seda ma saan siin endale lubada, aga katsun teha seda mõõdukalt!!”

Naine meenutab Eestis elatud nooruspõlvest, et elati mõnda aega nii Tallinnas kui Maardus, ent kuna linnas jäi süüa väheks, mindi maale tagasi. “Kuna tõesti polnud mitte midagi süüa, otsustas ema minna maale, Türile tagasi, sest mu nägu oli lapsena vitamiinipuudusest kärnas…  Türil elamine ei unune mul mitte kunagi, see oli paradiisiaed heade söökidega!”

Kas täna Pariisis elav naine pooldab aga elu maal või linnas? “Siis kui Türil kooli lõpetasin ei tulnud mul pähegi sinna päriselt edasi elama jääda. Mul poleks olnud seal mitte mingit huvitavat tööd ja nii siirdusingi lõpuks jälle tagasi Tallinna, kus elasin alguses Kaarli puiesteel ja siis  Roosinkrantsi tänaval. Minu jaoks linnas elamine peab olema enam-vähem linna keskel — äärelinnad pole minu jaoks… Või siis juba tagasi kuskile mestade põldude keskele,” räägib naine ning lisab, et kõige enam meeldiks talle aga elada mägedes mere ääres.

Loe ka:
Ene Rämmeld elust “Vanemuise” teatris: Päeval proovid, õhtul etendused ja öössel joomised
Prantsusmaale kolinud endine Vanemuise näitleja Ene Rämmeld räägib Ohmygossip.ee’le, et avalikku alkoholi tarbimist ta ei salli. “Ma pooldan mõõdukat joomist, aga mitte seda, kui näen, et ka hilisõhtul on Tallinnas noortel tüdrukutel viinapudel käes, millest nad joovad meie silmade all.”

Libahundis Tiinat kehastanud Ene Rämmeld Ohmygossip.ee’le: Televaatajatele oleks vaheldust vaja. Olen uuteks väljakutseteks valmis küll!

“Kahjuks mu unelmatemaailm varises kokku kui Viljandist lahkusin, sest Panso mind oma kooli vastu ei võtnud ja see oli mulle nii raske pauk, et kavatsesin enesetappu! Kogu mu maailm varises kokku, sest ma polnud ennast mitte millekski muuks elus ette valmistanud,” paljastab näitleja Ene Rämmeld Ohmygossip.ee’le. Vaatamata sellele pääses naine Eesti filmiklassikasse, tehes meeldejääva rolli Tiinana Leida Laiuse poolt tehtud mängufilmis “Libahunt”.

Endine Vanemuise näitleja Ene Rämmeld samasooliste abielust: Teate, ma ei arva isegi heterode abielust mitte midagi!
“Teate, ma ei arva isegi heterode abielust mitte midagi,” kommenteerib Prantsusmaale kolinud endine Vanemuise näitleja Ene Rämmeld samasooliste abielu Ohmygossip.ee’le.