Michael Jackson püstitab rekordeid ka pärast oma surma. Teisipäeval toimus dokumentaalfilmi “This is it” esilinastus USA-s ning tõi väidetavalt sisse ligi 20 miljonit dollarit.

Esialgselt oli kavandatud dokumenteerida laulja mõtteid ja unistusi enne suurt comeback´i kõige viimase turneega “This is it”. Pärast Jacksoni surma oli produtsentidel umbes kolm kuud filmi ümbertegemiseks ja valmimiseks, kuid vaatamata muutunud olukorrale jäid nad kindlaks oma esialgsele nägemusele. “Filmi eesmärgiks oli kogu aeg see, et fännidele näidata, milline oli Michael´i unistus selle show´ga seoses ja nii see ka jäi,” ütleb filmi rezhissöör Kenny Ortega portaalile Variety.

Kohe pärast esilinastust püstitas film rekordi. Huvi kinopiletite järgi oli ülisuur ja filmi teisipäevane “eelesilinastus” USA-s tõi sisse ligi 20 miljonit dollarit. Umbes samapalju tõi film sisse ka kolmapäeval, kirjutab Variety. Kui huvi filmi vastu jääb sama kõrgeks, ületab see siiani piletirekordi püstitanud kontsertfilmi, milleks on Disney “Hannah Montana: Best of Both worlds concert tour.”

Samal ajal eitab Accesshollywood, nagu oleksid pildid laulja lahkamisest saadaval, kuna keegi on pilte surnukehast müüa pakkunud ligi 9 miljoni dollari eest.