Täna oma sünnipäeva pidav telediktor Katrin Toome räägib Ohmygossip.ee’le, et ta armastab väga lilli, ent nelkide vastu on tal “allergia” siiani. “Nõukogude ajal oli sel päeval Oktoobri revolutsiooni aastapäev ja loomulikult kingiti mulle vaid punaseid nelke. Teisisõnu ei armasta ma nelke tänaseni.”

“Minu lemmikud lõikelilled on roosad ja tähnilised liiliad. Mulle meeldivad suureõielised lilled. Ka roosid kuuluvad mu lemmikute hulka,” räägib sünnipäevalaps Ohmygossip.ee’le. 

“Ainus lill, millel on “nõukaaegne” mälestus, on punane nelk. Mul on sünnipäev ju 7.novembril — Nõukogude ajal oli sel päeval Oktoobri revolutsiooni aastapäev ja loomulikult kingiti mulle vaid punaseid nelke. Teisisõnu ei armasta ma nelke tänaseni.”

Katrin armastab lilli ning räägib, et saab neid ka teisteks tähtpäevadeks ning ka täiesti niisama. “Ent lillearmastaja olen küll ja seda teades, kingitakse lilli mulle üsna tihti.”

Ohmygossip.ee soovib Katrinile kaunist sünnipäeva!

Loe ka:
Katrin Toome Ohmygossip.ee’le: Ei ole kunagi tõelist selgeltnägijat või ravitsejat kohanud
“Tänavune suvi oli väga seiklusrikas, käisin palju kontserditel ja toredatel üritustel, tutvusin huvitavate inimestega. Väga ilus suvi oli,” räägib telediktor Katrin Toome Ohmygossip.ee’le.

Katrin Toome Ohmygossip.ee’le: Avastasin endas jôu ja oskused ise oma kodu remontida
“Ei loe mitte see, mida ütled, vaid see, kuidas sinust aru saadakse,” ütleb tuntud telediktor Katrin Toome Ohmygossip.ee’le.