“Pooldan elu maal ja linnas. Linnas saab tööasju teha palju kiiremini… samuti liigub linnas palju infot… ajakirjanik ilma infota elada ei saa. Maal puhkab hing ja ideaalsis võikski tööd teha linnas ja puhata maal. See on minu unitus, mille ma kavatsen ka teoks teha,” räägib Katrin Lust Ohmygossip.ee’le.

Katrin Lust, kas pooldate avalikku alkoholi tarbimist?
Pooldan avalikku alkoholi tarbimist. Kui seda väärikas koguses teha, siis see näitab haritud ühiskonda. Samas on alkoholism Eestis päris suureks probleemiks. Võibolla seetõttu on see seadusemeeste ülesanne siiski välja uurida, kas see sobib meie ühiskonda või mitte.

Millistes seadustes tuleks teie meelest muudatusi teha?
Eestis riigis tuleks suur osa seadusi ümber teha, mulle tundub…aga siin loetlada niimoodi ei suudagi

Millised toidud teie meelest ebatervislikud on ja paksuks teevad, on teil mõni nõrkus, mida püüate vältida?

Magusad joogid teevad paksuks, aga mulle meeldib Limonaad. Burksid vist kaa…aga neid ma söön samuti. Aga kartul ja rammus sealiha pole ka dieeditoit…Toite, milles on ohtralt kaloreid on palju. Aga õnneks on Jumal andnud ka palju tervislikke valikuid.

Kas pooldate elu maal või linnas? Miks?

Pooldan elu maal ja linnas. Linnas saab tööasju teha palju kiiremini… samuti liigub linnas palju infot… ajakirjanik ilma infota elada ei saa. Maal puhkab hing ja ideaalsis võikski tööd teha linnas ja puhata maal. See on minu unitus, mille ma kavatsen ka teoks teha.

Mida arvate geide abielust?
Geide abielust ei oskagi ma midagi arvata. Minu jaoks on kummaline, et USAs elades ja olles olid paljud minu sõbrad homod, kes on tänaseks abiellunud. nad on fantastilised sõbrad ja Lääne ühiskonnas ma ei analüüsi neid nähes, kes või mis nad on. Ma võtan neid nagu oma iga teist sõpra. Eeestis jätab see teema mind kuidagi kummaliselt tundma…mul on selline tunne nagu ma oleksin ajas tagasi rännanud. SIin saadakse nendest asjadest praegu veel ikka väga teistmoodi aru…see mõtlemine tuneb väga algeline.

Kuidas möödus teie suvi, mida põnevat korda saatsite?

Suvi möödus üle pika aja väga suviselt ka pidutsedes aga ma olen ka aastaid vahetpidamata tööd teinud ja usun, et seega teenisin selle ära. Käisin kõikvõimalikes kohtades ja ilm oli ilus… minul oli täitsa hea!

Millised on plaanid lähiajal ja aasta lõpuks?

Lähiajal tahaks teha igavese posu superlahedaid lugusid TV3. Hakkan tegema seal huvitavaid eksperimentlugusid. Lähen poliitikutega tänavaid pühkima ja seenele… viin inimesed tavakeskkonnast välja ja vaatan asju pisut humoorika nurga alt. Kirjutan endiselt ka pikki lugusid ja alustasin esimese filmi skripti kallal…