“Olen tagasi kodumaal, Riigis, mis on olnud minu jaoks Kallis. Eestis. Riigis, kus olen kasvanud, Riigis, kus on kasvanud minu vanemad, kus kasvavad minu järeltulijad (hetkel veel) ja Riigis, kus veel elavad ja on minu head Sõbrad ja tuttavad,” ütleb armastatud vormelipiloot Marko Asmer.

Eestile nime teinud vormelipiloot on silm nähtavalt närvis, sest eile võeti vastu seadus, mis lubab ühesoolistel seadustada oma kooselu. Nagu tuhanded inimesed on selle sündmuse poolt on ka tuhanded selle vastu.  Suht võrdhäälselt läbi läinud seadus on tekitanud riigi eliidi seas kõvu sõnelusi ning omavahel tülli pööranud nii toetajad kui vastasleeri.

Marko ei hoia Ohmygossip.ee’le tagasi oma pettumust ning on kurb, et peab pettuma riigisüsteemis, mida ta on toetanud ja armastanud nii piiritult. “Olen tagasi Riigis, kus võimul on lapsministrid ja selgrootud ja munadeta rahvaesindajad, ehk nn. riigikogulased. Aitähh sulle Valdo, kes sa tv eetris otse näkku valetasid ja aitähh sulle Erki, kes sa nagu möku samas stuudios vastu väidelda üritasid, aga kahjuks ei suutnud oma mõtet formuleerida arusaadavaks, kuigi see tol ajal tundus ühtivat minu omaga – ja eriti SUUR aitähh sulle selle eest, et sa täna hääletamas ei käinud! Erkil oli võimalus täna teha seisuks 39:40 ja lihtsalt oma kümne ala oskusega tõmmata kaasa veel vähemalt 2 kamraadi ja see totaalne ajunuss oleks selles vormis vastu võtmata jäänud…! Oleksite võinud seadusest kõik lastega seonduva välja jätta ja rahvale seadust seletades öelda lihtsalt otse, millise vähemuse jaoks see tehtud on. Aga kevadel näeme – Riigikogusse pääsejatele teeb korralikku reklaami Priit Pullerits. Elagu peded !!!”