“Ma usun karmaseadusesse ja sellesse, et me kõik oleme hinged erinevates kehades, mille me saame vastavalt oma karmilistele tegudele. Seega, meid mõjutavad palju meie eelmised elud ja sellest lähtuvalt tehakse valikuid ka selles elus. Minul ei ole õigust isiklikult kellegi abielu üle otsustada või kohut mõista, kui inimesed on ise nii valinud ja see neid õnnelikuks teeb,” võtab geide kooselu teema kokku Airi Vipulkumar Kansar.

Mida arvab Airi aga avalikust alkoholi tarbimisest? “Ei poolda. Isegi, kui soliidseid või viisakaid tarbijaid on enamuses, siis need vähemuse esindajad mõjuvad ikkagi nagu tõrvatilk meepotis. Kellele on vaja kaklevaid, ropendavaid, hirmutavaid või muidu ebameeldivaid isikuid avalikkuse ette? Nädalavahetuste õhtustel aegadel on ikka vahel väga ebameeldiv olnud bussiga sõita, kus mõned purjutajad ropendavad ja sõimavad üle bussi,” räägib Airi Ohmygossip.ee’le.

Airi meenutab rahulikku ja toredat suve ning ütleb, et ka tema lähima aja plaanides on lihtsalt õnnelik olla. “Suvi möödus rahulikult ja suurema osa ajast veetsin oma beebiga koos jalutades ning rannas suvemõnusid nautides. Ma endiselt plaanin olla õnnelik ja nautida seda õnne, mis mulle on osaks langenud.”

Uurime, kas on ka midagi, mis seda õnne rikub ja südant kraabib. “Alimentide teema on mul juba kaua aega sees hinge närinud. Ebaõiglus mulle ei meeldi. Inimesed peaksid ikka vastutama omaenda laste eest ning tundma muret oma laste käekäigu vastu.”

 

Loe ka:
Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le: Ma pole alimente saanud oma vanema poisi jaoks juba 3,5 aastat
Tuntud laulja Airi Vipulkumar Kansar on tubli kolme poja ema. Uurisime hakkajalt naiselt, millistes seadustes tema muudatusi teeks. Airi rääkis Ohmygossip.ee’le, et tema muudaks miinimumpalga alammäära, tõstaks lastetoetust ning  lööks korra majja alimentide osas.