Eilses “Selgeltnägijate tuleproovis” oli ka väga äärmuslik stseen – Kanal 11 Nightchati Edith Eller (20) müüriti enam kui 25 tunniks mahajäetud tööstushoonesse, kust selgeltnägijad pidid teda tunnetama ja ta leidma.

Edith oli pisikesse tualettruumi müüritud ning veetis seal ihuüksi üle ööpäeva. Tüdrukul oli vaid natuke söögikraami, vett ning hapnikuballoon. Samuti anti talle saatetegijate poolt videokaamera, millega ta ise ennast filmis.

Selleks ajaks, kui selgeltnägijad Edithit otsima hakkasid, oli algul seda väikese seiklusena võtnud Edith juba kabuhirmus ning nuttis ja soovis müüri seest välja pääseda. Niiskes, külmas ja üksildases kinnimüüritud ruumis muutuks igaüks peale luupainavat ööd hüsteeriliseks.

Kõige õigema koha selgitas välja Kristi, väga valesti ei otsinud ka Sergei. Müüri lõhkumise ajal muutusid ka selgeltnägijad närviliseks – Sergei tegi suitsu ja Kristi oli vapustatud. Edithi jalad olid nõrgad ning ta nuttis. Sellist kogemust ta enam ei soovi ning kahetses, et selle pakkumise vastu võttis.

Vaata kaadreid Edithi olekust tibatillukeses pimedas kinnimüüritud ruumis. Seda, mis saates veel juhtus, saad lugeda SIIT

[ot-gallery url=”gallery/nightchati-edith-eller%c2%b4i-piinad-mahaj%c3%a4etud-t%c3%b6%c3%b6stushoone-m%c3%bc%c3%bcris”]