“Pooldan elu nii maal kui linnas! Kedagi kisub rohkem maale, kedagi rohkem linna ja nii peabki olema. Ise mõistsin juba üsna varases nooruses, et minu koht on linnas,” räägib muusik Virgo Veldi Ohmygossip.ee’le.

Virgo Veldi, millistes seadustes tuleks teie meelest muudatusi teha?
Liiga tõsine küsimus, et ilma süvenemata vastata ja kuna mul praegu seda aega ei ole jätan vastamata.

Millised toidud teie meelest paksuks teevad/ebatervislikud on, on teil mõni nõrkus, püüate neid vältida?

Söömine ongi tegelikult üks mu suur nõrkusi ja eks ma üritan jälgida, et ma väga palju väga rasvaseid ja väga magusaid asju ei sööks aga igakord ei tule välja!:) Dieedi pidamist mina ei poolda. Pigem jälgidagi, et mida ja kui palju aga põhiline on kindlasti siiski liikumine!

Kas pooldate elu maal või linnas? Miks?
Pooldan elu nii maal kui linnas! Kedagi kisub rohkem maale, kedagi rohkem linna ja nii peabki olema. Ise mõistsin juba üsna varases nooruses, et minu koht on linnas.

Mida arvate geide abielust?
Kui nüüd mõelda, et kaks samast soost inimest, kes armastavad üksteist ja nad elavad koos siis miks nad ei võiks ka abielluda kui nad seda soovivad?! Küsimus on selles, et kui nad saavad lapse siis lapsendades või surrogaatema või -isa kasutades, siis kuidas mõjub see lapse psüühikale kui tal on kaks ema või kaks isa? Kas eestlased on valmis olema nii tolerantsed, et see laps võiks käia ringi sirge seljaga ja olla uhke oma vanemate üle?

Kuidas möödus suvi, mida põnevat tegite?
Suvi oli mõnusalt vaheldusrikas! Koostöös PLMF-ga sai näiteks käidud Itaalias Martina Franca muusikafestivalil, kus mul olid kontserdid koos Camerata Nordikaga. Ja muidugi 2QS-ga sai järjekordselt mööda Eestit ringi kontserdada

Millised on plaanid lähemal ajal ja aasta lõpuks?
Oktoobris on mõned kontserdid Wales’is ja Rootsis, novembris Peterburis, muidugi vahele mahuvad kontserdid Eestis erinevates kohtades näiteks 18. oktoobril on Otsa kooli 95. juubelikontsert, kus olen üheks solistiks orkestri ees jne…