“Kõik, mis puudutab elu inimlikku poolt – perekond, ema, isa, lapsed, vanavanemad. Seadused võiksid olla lihtsamad, kõigile aruaadavad ja tugevalt peret toetavad,” räägib peretsirkuse manager Aita Vaher Ohmygossip.ee’le.

Aita Vaher, kas pooldate avalikku alkoholi tarbimist?
Ei , ei ja veel kord ei.

Millistes seadustes tuleks teie meelest muudatusi teha?
Kõik, mis puudutab elu inimlikku poolt – perekond; ema, isa, lapsed, vanavanemad. Seadused võiksid olla lihtsamad, kõigile aruaadavad ja tugevalt peret toetavad.

Millised toidud teie meelest paksusks teevad/ebatervislikud on, on teil mõni nõrkus, püüate neid vältida?
Liigsed süsivesikud, aga mitte miski ei tee paksuks, kui seda mõõdukalt tarbida ja palju liikuda. Nõrkus on head Kalevi kommid, kvaliteetne šokolaad ja hõrgud koogid.

Kas pooldate elu maal või linnas? Miks?
Nii linnas kui maal. Tasakaalu pärast.

Kuidas möödus suvi, mida põnevat tegite?

Suvi oli fantastiline! Olime maal, tegime maatöid, ehitustöid ja päevitasime.

Millised on plaanid lähemal ajal ja aasta lõpuks?
Ise koolis käimine, noortele draama- ja kõnetundide andmine, laulmine. Aasta lõpu poole perega tsirkuseetenduste korraldamine.

Kas soovite midagi ka südamelt ära öelda?
Ma räägin südmamelt ära oma mehele:)

________________________________________
Aita Vaher (aastani 1986 Aita Mägi; sündinud 24. juulil 1963 Tallinnas) on vabakutseline näitleja, draama- ja kõnetehnika õpetaja, laulja ja tsirkusekloun. Ta lõpetas aastal 1981 Tallinna 42. Keskkooli ja aastal 1986 Tallinna Riikliku Konservatooriumi lavakunstikateedri. Ta töötas aastatel 1986–1995 Nukuteatris ja aastatel 1995–1996 Von Krahli Teatris. Ta on osalenud Itaalia tsirkuse töös, aastast 1996 on ta tegev peretsirkuses.