“Minu elu on küllaltki igav. Ehitasin vennaga puukuuri. Teen vaimseid teooriaid, mida vajab väga väike seltskond. Annan neile juhtööre, kuidas elus läbi lüüa. Teen igasuguseid argitoimetusi. Ja kõige tähtsam: koguaeg arenen. Nüüdseks olen lõplikult mõistnud, et olen 100% ühiskonna heidik. Tänu sellele näen selgelt, kuidas igal pool vassitakse, röövitakse ja manipuleeritakse,” räägib Selgeltnägijate tuleproovis osalenud Hannes Vanaküla Ohmygossip.ee’le.

Hannes Vanaküla, kas pooldate avalikku alkoholi tarbimist?
Minu jaoks on antud küsimus pseudoprobleem. Mäletan, et väiksena olid Vormsi poe juures joodikud. Me lihtsalt võtsime, et nad on joodikud ja kedagi see ei häirinud.

Millistes seadustes tuleks teie meelest muudatusi teha?

Alustaks peast. Praeguse seaduse järgi ei vastuta riigikogulane mitte millegi eest. Riigikogulane võiks hakata vastutama oma loodud seaduste eest. Igasugused vallavalitsuste paleepöörded peaksid olema karistatavad. Tänapäeva seaduste suur probleem on see, et meil on üleregulatsioon. Aga mis ma sellest ikka pikalt heietan, kui niikuinii kõik kiivas on.

Millised toidud teie meelest paksuks teevad/ebatervislikud on, on teil mõni nõrkus, püüate neid vältida?
Paksuks teevad kõik nisutooted, kartul (tärklis), suhkur, karastusjoogid. Mul on lihtsam öelda, mis on tervislik. Tervislik on liha, muna, kala, piimatooted, juust, maitsestamata jogurt, köögiviljad. Ma arvan, et sellest aitab, see on toit, mis ei tee paksuks. Ma ise kasutan hetkel taolist menüüd ja võtan kaalust alla. Ja kui pattu teen ja söön mõne koogikese, tuleb kaalu kohe juurde. Nõrkusi on alati, aga nendest ei räägita.

Kas pooldate elu maal või linnas? Miks?
Mul pole vahet, kus elan. Suvel on mõnusam maas, talvel on mugavam linnas.

Mida arvate geide abielust?

Niikaua, kui nad minu ees ei patseeri, on mul täiesti ükskõik, mida nad teevad. Aga mulle käib närvidele, kui mind kistakse geide seksuaalellu. Katsugu ise omavahel hakkama saada, ilma välise toeta.

Kuidas möödusid teil suvekuud, mida põnevat tegite?

Minu elu on küllaltki igav. Ehitasin vennaga puukuuri. Teen vaimseid teooriaid, mida vajab väga väike seltskond. Annan neile juhtööre, kuidas elus läbi lüüa. Teen igasuguseid argitoimetusi. Ja kõige tähtsam: koguaeg arenen. Nüüdseks olen lõplikult mõistnud, et olen 100% ühiskonna heidik. Tänu sellele näen selgelt, kuidas igal pool vassitakse, röövitakse ja manipuleeritakse.

Millised on plaanid lähemal ajal ja aasta lõpuks?

Pikema aja plaan on vaimsus teistele välja tuua, näidata, et asjad toimivad. Selle aasta sees tahaksin käia välismaal reisimas.

Kas sooviksite midagi ka südamelt ära öelda?

Saage aru – alamklassi meid tiritakse, värvatakse. Kõrgklassi tuleb ise võidelda. See kehtib nii vaimselt kui maiselt. Nt alamklassi vaimsus on kristlus, islam, budism jne. Sinna agiteeritakse ja värvatakse. Tõeliselt vaimsed teadmised saad kätte läbi suure võitluse. Äriliselt suunatakse meid äridesse, mis toodavad kahjumit. Selleks, et leida kasumit andev ettevõte, peab kõvasti vaeva nägema. Vaimsuses, äris ja inimsuhetes pole inimesed, kes poevad sulle külje alla, mitte midagi väärt. Asjalik inimene on end ära peitnud, sa pead ta üles leidma. Jne.