“Eesti riigis võiks kanep olla legaalne või kuidagi nii reguleeritud, et sellest saadav tulu võiks olla kasutatud Eesti inimeste hüvanguks. Võiks anda Eesti väikekohtadele võimaluse kuidagi ellu jääda ja inimeste äravool peatada,” räägib Kanal 2 telereporterina kuulsust kogunud ning siis pizza ärisse sukeldunud Urmo Tamm Ohmygossip.ee’le.

Urmo Tamm, kas pooldate avalikku alkoholi tarbimist?
Pooldan, sest seda tehakse nagunii olenemata seadusest kas tohib või ei. Sildikesi, kus juua lubatakse, võiks olla rohkem. Sildid peaksid olema mudugi sellistest strateegilistes piirkondades, kus suudetakse kord tagada.

Millistes seadustes tuleks teie meelest muudatusi teha?

Eesti riigis võiks kanep olla legaalne või kuidagi nii reguleeritud, et sellest saadav tulu võiks olla kasutatud Eesti inimeste hüvanguks. Võiks anda Eesti väikekohtadele võimaluse kuidagi ellu jääda ja inimeste äravool peatada. Näiteks Viljandis või mõnes muus väikelinnas võiks kasvatamine ja poekese pidamine olla legaalne. Mujal maailmas, kus praegu on kanep lubatud, on riik saanud olulise rahaallika juurde. Meil pigem tahetakse kõike keelata, aga toimivaid lahendusi ei pakuta.

Millised toidud teie meelest paksusks teevad/ebatervislikud on, on teil mõni nõrkus, püüate neid vältida?

Suvi teeb paksuks tõesti, sest siis tehaks iga päev grilli. Nüüd on suurel osal Eesti inimestel vaja ennast rohkem liigutada, et kõhukesest vabaneda. Hetkel katsun süüa rohkem kergeid toite ja teen trenni. Nõrkus on mul tihti kabanossi järele, kohe kui võimalus tahaks ühte.

Kas pooldate elu maal või linnas? Miks?

Pooldan linnas kui ka maal. Aina rohkem teeb muret tõsisasi, et paljud eestlased enam maal elu ei poolda ja tahavad linnastuda. Midagi peaks ette võtma.

Mida arvate geide abielust?
Ei arva midagi. Las teised purevad seda konti.

Kuidas möödusid teie suvekuud, mida põnevat ära tegite?

Kõige toredamad olid kõikvõimalikud peod Kanal 2-ga, seal on alati meeldiv seltskond ja lahedalt kõik korraldatud. Sai ka parimate sõpradega korralikult ringi tripitud. Kui võimalik siis erilised tänud: Antile, Villule, Martinile, Keidule, Maarjale, Hannesele, Kapale, Taavile, Enole, Lurele, Kaidole ja muidugi Liisile. Nendega oli suvi eriti lahe.

Millised on plaanid lähemal ajal ja aasta lõpuks?
Kohe sõidame Kreeta saarele kaheks nädalaks puhkama, seal tuleb veel üks korralik suvelõpu pidu.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Paljud sõbrad ja tuttavad, kes on hetkel kuskil maailmas laiali, ma ikka mõtlen teie peale.