“Teate, ma ei arva isegi heterode abielust mitte midagi,” kommenteerib Prantsusmaale kolinud endine Vanemuise näitleja Ene Rämmeld samasooliste abielu Ohmygossip.ee’le.

“Teate, ma ei arva isegi heterode abielust mitte midagi… Mu ristisa oli II Nõuandlas Tallinnas advokaat ja see amet meeldis mulle ja ma petsin ennast tihti kohtuprotsesside kuulamisekls sisse (tegin ennast vanemaks) nägin väga noorelt mitmeid abielulahutusi ja raiusin endale pähe, et mina ei taha abielluda ja selle juurde ma jäin hetkeni, mil Karasjov teatas, et tahab Cannesi festivalile minna ja nüüd peame abielluma, mida tegimegi mõned kuud enne tema lahkumist Eestist!”

“Kogu selle protseduuri aja ma nutsin seal, sest tunnistajaid ma ei tahtnud näha ja ainukene tunnistaja oli siis meie nelja aastane poeg, kes ka nutma hakkas, sest mina teadsin siis, et peale mehe minekut hakkab mul Eestis väga raske aeg ja nii oligi… Ma olen vabaabielu poolt, et ollakse koos kui on armastus ja kooselu sobib ja olen aru saanud, et see paber — Müügileping — ei ole toonud inimestele ônne. Saan aga ka aru, et mõnikord koossoetatud vara pärast PEAB abielluma… Geide abielust tean vaid seda, et siin oli see ka suure kella küljes ja need, kes siis abiellusid on ehk nüüd just sotsiaalselt paremas olukorras, sest elada üksinda ja maksta üüri ja tulumaksu on luksus. Sellepärast ongi väljamõeldud ka abielud (minu jaoks) abieluregistris.”

“Olen siin näinud ka homopaare, kes on lapsi lapsendanud ja ka heterosid, kus isa on üle võtnud emarolli, aga mina arvan, et EMA on EMA ja ISA on ISA.. Ükski mees ei asenda lapsele ema ja ükski naine ei asenda lapsele ISA!”

Loe ka:
Ene Rämmeld elust “Vanemuise” teatris: Päeval proovid, õhtul etendused ja öössel joomised
Prantsusmaale kolinud endine Vanemuise näitleja Ene Rämmeld räägib Ohmygossip.ee’le, et avalikku alkoholi tarbimist ta ei salli. “Ma pooldan mõõdukat joomist, aga mitte seda, kui näen, et ka hilisõhtul on Tallinnas noortel tüdrukutel viinapudel käes, millest nad joovad meie silmade all.”

Libahundis Tiinat kehastanud Ene Rämmeld Ohmygossip.ee’le: Televaatajatele oleks vaheldust vaja. Olen uuteks väljakutseteks valmis küll!

“Kahjuks mu unelmatemaailm varises kokku kui Viljandist lahkusin, sest Panso mind oma kooli vastu ei võtnud ja see oli mulle nii raske pauk, et kavatsesin enesetappu! Kogu mu maailm varises kokku, sest ma polnud ennast mitte millekski muuks elus ette valmistanud,” paljastab näitleja Ene Rämmeld Ohmygossip.ee’le. Vaatamata sellele pääses naine Eesti filmiklassikasse, tehes meeldejääva rolli Tiinana Leida Laiuse poolt tehtud mängufilmis “Libahunt”.