“Pooldan elu nii maal kui ka linnas. Hea kui on näiteks võimalik elada suvel maal ja talvel linnas. Hea kui on võimalik elada iga aasta eri maal ja iga aasta eri linnas,” räägib muusik Tõnu Trubetsky Ohmygossip.ee’le.

“Pooldan elu nii maal kui ka linnas. Hea kui on näiteks võimalik elada suvel maal ja talvel linnas. Hea kui on võimalik elada iga aasta eri maal ja iga aasta eri linnas. Arvan, et inimene oleks õnnelik, kui ta saaks elada seal, kus talle parajasti meeldib ja tihti elukohta vahetada ja nii elu jooksul terve planeedi läbi elada. Paiksus teeb õnnetuks ja tekitab masendust.”

Tõnu räägib Ohmygossip.ee’le ka, mis tema meelest paksuks teeb ning paljude haiguste põhjustaja on. “Peale teada-tuntud paksukstegevate toitude teevad paksuks ka kahjulikke ja mürgiseid aineid sisaldavad toidud, eriti liha, mis on paljude haiguste, näiteks vähi, põhjuseks. Mürgid kogunevad kehasse ja põhjustavad haigusi ja paksenemist, mis on ka haigus. Nõrkustest ma parem ei hakka rääkimagi.”

Loe ka:
Tõnu Trubetsky Ohmygossip.ee’le: Vennaskond läheb turneele!
“Suve algul käisin Sveitsis aikido spordilaagris Magglingeni olümpiakeskuses. Treeningud toimusid Maailmalõpu Hallis – Halle Ende der Welt. Külastasime Baieri kuningalossi Neuschwanstein (Uus Luigekivi). See on üldse mu lemmik-loss. Suve esimesel poolel toimus Vennaskonna Turnee: Linn Süütab Tuled 2014. See võttis kogu aja, Suve teisel poolel tegelesin remont-töödega,” räägib Tõnu Trubetsky Ohmygossip.ee’le.

Tõnu Trubetsky Ohmygossip.ee’le: Alkoholi tootmine tuleks üldse ära keelata, nagu näiteks tapmine
Hiljuti võeti vastu uus alkohlitarbimist reguleeriv seadus. Ohmygossip otsustas uurida, mida arvab sellest ning teistest seadustest muusik Tõnu Trubetsky.