Ohmygossip.ee räägib Kodutunde produtsendiga elust maal ja linnas ning uurib ka tööka naise toiduharjumusi. Millised toidud Kristi Nilovi meelest paksuks teevad ja ebatervislikud on, kas tal on mõni nõrkus, mida püüab vältida ning kumba pooldab tema — elu maal või linnas?

“Vot ei teagi, mis paksuks teeb. Minu nõrkus, kui seda saab nõrkuseks nimetada, on hilisõhtune söömine. Väga tihti juhtub nõnda, et mu esimene toidukord on alles kell 6 õhtul ja see on küll paha ja teeb pealegi ka paksuks. Olen korduvalt ennast ümber kodeerida üritanud aga ikka hiilivad vanad kombed mingi aeg taas ligi ja see on vist ainus asi, milelga ma elus võitlen ja kuna ma sellega võitlen siis sellepärast mul see ka ei õnnestu,” räägib Kristi Nilov Ohmygossip.ee’le.

Uurime ka, kus armastab teiste kodusid ilusaks tegev produtsent ise elada? “Pigem ikka maal, kus on ruumi hingata ja olla, mul on palju lapsi ja koer, seega oleks linnas ääretult ebamugav elada. Selle kõige juures aga hindan linnalähedust, sest mu töö eeldab seda. Kui külastan mõnd oma sõpra, kes elab linnakorteris siis tuleb kuidagi paanika seal, sest tunnen end korteris ahistatuna, ma pean saama uksest otse õue asutuda, sest nii tunnen end vabana.”

 

Loe ka:
Kristi Nilov Ohmygossip.ee’le: Gay-abieludele tuleks välja mõelda uus termin
“Mitte midagi ei arva, abielu on ja peab jääma mehe-naise vaheliseks. Gay-abieludele tuleks välja mõelda uus termin ja see defineerida,” kommenteerib geide abielu teemat Kodutunde produtsent Kristi Nilov.

Kristi Nilov Ohmygossip.ee’le: Mis see materiaalne kindlustatus on? 7 laenu, kolm liisingut, igav töökoht?
“Inimesed Eestimaal peaksid sigima ja neid peaks selles osas aitama. Ühiskonnas on juurdumas kõige vähem tähtsust omavad teemad – välimus, laenud, liisingud, varandus, lastetus, karjäär… Kui väga ma tahaksin sellest kõigest distantseeruda,” räägib Kodutunde produtsent Kristi Nilov Ohmygossip.ee’le.