Tulivihane Kirsti Timmer kirjutab oma iganädalases Naistelehe kolumnis, seekordse pealkirjaga “Ma olen šokis”, mõne päeva eest lahvatanud võikast loost, kus noor ema ja tema elukaaslane kaheaastase lapse läbi peksid ning ähvardab omakohtuga, kui kohus õiglast otsust ei langeta.

“Mind huvitab meie kohtusüsteem – kuidas on võimalik, et enne ei reageerita, kui pole juhtunud midagi nii hirmsat?” ahastab ta, kirudes muuhulgas ka meediat, et see jätab avaldamata naise ja kasuisa nime – tehes seda oma kolumnis.

“Loodan, et selle juhtumi puhul istub kohtunikulaua taga naine, kes on ka ise väikese lapse ema. Ja seda lugu peaks lahendama, võttes arvesse ka muud kui vaid meie kuivad ja leebed seadused. Ja kui see kohtuotsus tuleb nende inetute hingedega inimeste suhtes leebe… Annan allkirja omakohtu toetuseks ja uskuge, neid allkirju saab olema palju!” vannub ta.

Kommentaariumites soovib rahvas aga kui ühestsuust sadistlikule emale Keiti Voogre‘le (22)  ja “kasuisa” Egert Must‘ale (32) karmi karistust.

Möödunud kolmapäeva õhtul viidi Tallinna lastehaiglasse üliraskes seisundis 2,5-aastane tüdrukuke, kelle kehal olid jäljed pikaajalisest koletust piinamisest. Lapse seisund oli kriitiline, ta oli teadvuseta ja mitmed vigastused tema kehal viitasid, et laps on kannatanud füüsilise vägivalla all. Politsei alustas kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi 122 alusel, mis käsitleb piinamist pikema aja jooksul. Politsei kahtlustab, et väikse heledapäise tüdrukutirtsu kallal on füüsilist vägivalda tarvitatud juba pikemat aega.