“Olen elus päris palju ära teinud ja ka nautinud. Olen ka väga palju kadedust ning kurjust talunud ja nüüd võtan veidi rahulikumalt, elan rohkem pere jaoks ja naudin ka veidi rahulikumat elu,” räägib ärimees Elmar Lepp Ohmygossip.ee’le.

Elmar Lepp, millistes seadustes tuleks teie meelest muudatusi teha?
Mind see seaduse muudatus ei ole sugugi puudutanud ja häirinud. Ei ole keegi sellepärast rohkem jooma hakanud, joodikuid on ikka sama palju ja ei ole ka mingeid muutusi kusagil näinud.

Seadusi tuleks leebemaks teha pereettevõtete suhtes. Kui keegi alustab, siis on kohe vaja juristi abi, muidu kõiksugu ametnikud lendavad peale tohutute seaduste ja määrustega ning lõpuks lämmatavad. Keegi aga ei toeta, ega saa ka pangast soodsat laenu.

Mida arvate geide abielust?
Geide suhtes on minu meelest parim tark vaikimine. Ei ole vaja seda teemat nii palju kajastada, sest looduse poolt on loomulik tavaline mehe ja naise suhe ning armastus. Kui me seda liialt reklaamime, siis levib see ja on tõesti nii, et kuigi nad lapsi ei saa aga sigivad millegipärast juurde.

Millised toidud teie meelest paksuks teevad/ebatervislikud on, on teil mõni nõrkus, mida püüate vältida?
Toitudest söön seda mis meeldib, mingeid kaloreid ma ei loe ega ole kunagi lugenud. Tuleb lihtsalt süüa mõõdukalt. Väldin kõiksugu toidulisandeid ja mõttetut, sest toit annab ise kõik vajaliku.

Kas pooldate elu maal või linnas? Miks?
Pooldan elu nii maal kui linnas. Ise muidugi elan linnas ja puhkan maal. Linnas liigub rohkem raha ja võimalused suuremad, väärt on ka seltskonnaelu ning teatrid.

Maal naudin loodust ja merd, mis kindlasti käib minu maaelu juurde.

Kuidas möödusite teie suvekuud, mida põnevat ära tegite?

Suvekuud möödusid kaunist ilma ja tööd nautides.Teen ainult seda, mis on meeldiv ja põnev.

Millised on teie plaanid lähemal ajal ja aasta lõpuks?
Olen elus päris palju ära teinud ja ka nautinud. Olen ka väga palju kadedust ning kurjust talunud ja nüüd võtan veidi rahulikumalt, elan rohkem pere jaoks ja naudin ka veidi rahulikumat elu. Plaane on palju aga eks tuleb valik teha, et enda jaoks ja naudinguks ka rohkem aega jääks. Eks aasta lõpus tuleb ikka pidu!

 

Loe ka:
Elmar Lepp Ohmygossip.ee’le: Julgen võidelda ideaalide ja õigluse eest

“Olen tahte ja teokindel inimene, julgen võidelda ideaalide ja õigluse eest. Olen saanud elukooli, mida ei omanda üheski koolis. Olin poliitikute poolt tagakiusatud, hoiti kinni ehituslube ja detailplaneeringuid ning see rutiin on loova inimese jaoks tappev. Olen näinud väga palju kurjust, mis oli minule väga võõras. Olen kohutavalt haiget saanud, tundnud palju hingevalu, loodu on purustatud, olin kurnatud ja stressis, kuid jäin iseendaks. Nüüd veel püüti mind osavalt süüdi lavastada,” räägib Elmar Lepp Ohmygossip.ee’le.