“No see, mida igaüks oma magamistoa seintevahel teeb on tõesti tema enda asi  aga milleks peaksid kaks samasoolist inimest abielluma – tegu on ju siiski seksuaalse hälbega… Siis võiks näiteks seadustada ka polügaamia, mis vahet seal enam on või hoopiski zoofiilia. Jätaks abielu siiski mehe ja naise vahele. Kooselu vorme on teisigi,” räägib kitarrist ja muusik Rein T. Rebane Ohmygossip.ee’le.

Rein T. Rebane, kas pooldate avalikku alkoholi tarbimist?
Üldiselt ei poolda aga kui selleks on ettenähtud teatud kindlad kohad siis pole ju probleemi… Tartu Toomemäge ilma lõbusa seltskonnata ei kujuta nagu väga ettegi.

Millistes seadustes tuleks teie meelest muudatusi teha?

Seadused ja riik peaks jälgima üldiseid moraalinorme. Inimeselt jõu ähvardusel tema vara ära võtmine (kriminaalseaduse järgi röövimine) on üldise arusaama järgi ebamoraalne tegevus, nüüd kui me nimetame selle ümber seaduslikuks ehk siis kui riik teeb seda siis muutub see järsku moraalseks.

Näiteks seletage mulle palun, et kuidas on võimalik teha trahvi lahtise turvavööga sõidu eest? Igal nn. kuritööl või seaduse rikkumisel peab olema koosseis… (et kes siis on kahju saaja/ohver)? Olen nõus kahju saajale maksma hüvitist.

Millised toidud teie meelest paksusks teevad/ebatervislikud on, on teil mõni nõrkus, püüate neid vältida?
Minu teada ei tee ükski toit paksuks… pigem teeb paksuks see, et oma paksu tagumikku ei viitsita rohkem liigutada… Vana ja tuntud tõde – söö niipalju kui palju energiat ära kulutada suudad. Kui nõrkuse all mõtlete sööki, siis on minu nõrkuseks kummikommid ja arbuus ning eks ma püüan neid ikka mõõdukalt – niipalju kui parasjagu sisse mahub – tarbida.

Kas pooldate elu maal või linnas? Miks?
Olen sündinud, kasvanud ja elanud Tallinnas kuid suuremosa oma suvedest veetnud maal… seega leian, et mõlemal pool on oma plussid ja miinused… Aga jutt, et maal pole tööd tuleneb inimeste enda suutmatusest midagi ette võtta.

Mida arvate geide abielust?

No see, mida igaüks oma magamistoa seintevahel teeb on tõesti tema enda asi (juhul kui kõik osapooled on sellega vabatahtlikult nõus) aga milleks peaksid kaks samasoolist inimest abielluma – tegu on ju siiski seksuaalse hälbega… Siis võiks näiteks seadustada ka polügaamia, mis vahet seal enam on või hoopiski zoofiilia. Jätaks abielu siiski mehe ja naise vahele. Kooselu vorme on teisigi.

Kas on ka muusikauudiseid?

On ja päris palju – Ansambel Inglitolm, mis mängib surematuid discohitte akordonil, ukulelel ja kitarril sai oma kontsertkava kokku ja tolmutasime mööda Eestimaad, samuti on Sunshine Company saanud uue laulja ja esmakordselt on bandis naisvokaal. Kuigi Annika (Kilter) liitus bandiga alles Augustis on nüüdseks mootorratta rokki viljelev band saanud täiesti uue hingamise…

Millised on plaanid edaspidiseks?

Just nägi ilmavalgust Inglitolmu esimene singel “Chery Chery Lady/O Si Ne” ja ka Sunshine Company suundub stuudiosse salvestama uut singlit!!!