“Mitte midagi ei arva, abielu on ja peab jääma mehe-naise vaheliseks. Gay-abieludele tuleks välja mõelda uus termin ja see defineerida,” kommenteerib geide abielu teemat Kodutunde produtsent Kristi Nilov.

Mida arvate geide abielust? “Mitte midagi ei arva, abielu on ja peab jääma mehe-naise vaheliseks. Gey-abieludele tuleks välja mõelda uus termin ja see defineerida. Minu arust läheb maailm nagu veidi pööraseks, ei ole võimalik panna ühte patta kahte nii erinevat kooslust, no ei ole,” räägib Kristi Nilov Ohmygossip.ee’le.

“Pole kellegi asi öelda, kes keda ja kuidas tohib armastada ja see pole ka teema kuid miski siin maailmas võiks jääda pühaks ja puutumatuks. Mehe ja naise kooslu on selles suhtes väga erinev võrreldes mees-mees, naine-naine kooslusega. Kui siin mõni poliitik kasutab väljendit, et tuleme nõukaaegsest süsteemist välja ja seadustame, no ausalt, mis on sellel pistmist nõukaajaga, mulle tundub see lihtsalt rumalus. Paljud tänased poliitikud ei anna aru ega suuda mõelda kaugemale kui vaid enda elu aga eks nende seas olegi palju lastetuid ja mis neil sellest, mida lapsevanemad arvavad. Nad ei arva ka suurperedest midagi ja sestap elabki tuhandeid lapsi Eestimaal alla igasugust arvestust.”