“Mis minu elu puudutab, siis viibisin poolteist kuud imelisel puhkusel, millest kaks nädalat veetsin Limogesis. Kuu aega tagasi juhtus tõeline ime. Igatsevalt, unistades, veiniklaas käes jalutasin laupäeva õhtul mööda tuttavaid radu. Palusin ning ootasin imet. Ootamatult astus minu juurde imeliselt ilus, noor, mustanahaline kutt, küsides: “Kas sa tahaksid minuga sööma tulla, palun?”,” jutustab Raivo Kaer Ohmygossip.ee’le kuidas ta endale kallima leidis.

“Nii me jalutame nüüd igal õhtul, oleme rõõmsad ja õnnelikud.” Raivo naerab, et tema elus on palu “manusid”. “Ah, jaa, pean siiski ütlema — ta nimi on Manu. Roomas oli mu elukaaslaseks Emmanuele, eelmisel aastal oli mul Pariisis poiss-sõber Manu ja nüüd saabus Emmanuel. Huvitav, kui palju Manusid mu ellu mahub?”

Raivo elus on veelgi muutusi. Nimelt jättis ta alkoholi ning tegeleb meditatsiooniga. “Loobusin päevapealt alkoholist, tegelen taas meditatsiooniga, hakkasin aktiivselt tööd otsima, alustasin artiklite kirjutamist, septembri alguses alustan romaaniga ja lähen kooli prantsuse keelt õppima. Armastus teeb imesid, eksole?!”

“Minu järgmine raamat, tõsielul põhinev romaan “Elu värvid” ilmub novembris ning 1.septembril alustatav romaan “Vaikivad hauad” ilmub veebruaris-märtsis. Vot sellised lood…”