Kunis miss Xenia Likhacheva räägib Ohmygossip.ee’le, et kolis juba kahe aasta eest Eestist Suurbritanniasse ning reisib igal vabal võimalusel. “Ma reisin väga palju, praktiliselt iga kuu sõidan kuskile,” räägib särtsakas ja kaunis naine.

Paljudel missivõistlustel osalenud naine räägib, et tal on hea mälu ning et spetsiaalseid kalendmarkmikuid ei pea ega pikaajalisi plaane ei tee.  “Mul ei ole kalendrit, vaid on vihik. Kõik oma plaanid pean ma meeles, kui on midagi väga olulist, siis panen meeldetuletuse telefoni ja vihikusse. Plaanid on aga alati muutuvad ja pikaajalisi plaane ma ei tee,” ütleb Xenia Likhacheva Ohmygossip.ee’le.

Millega aga kaunis naine vabal ajal tegeleb? “Minu kõige suurem hobi on alati olnud muusika. Olen tegelenud muusikaga kogu elu ja nii see on siiani. Samuti on väga olulisel kohal sport, minu jaoks on väga tähtis, kuidas ma välja näen,” ütleb alati särav ja kaunis naine ning lisab:  “Mind huvitab ka ajalugu, eriti keskaeg, samuti igasugused filmid ning müstika. Veel tegelen ma hiromantiaga. Kõik minu sõbrad ja tuttavad alati lasevad mul oma kätt lugeda. Tegelen ka esoteerikaga ja harjutan astraali.”

Xenia on viimastte aastea jooksul praktiliselt kogu aeg reisinud. Ohmygossip uurib, kas Xenia on pärsielt Eestist lahkunud. “See on tõsi, ma reisin väga palju, praktiliselt iga kuu sõidan kuskile. Mulle väga meelib reisida ja ma olen sellise elurütmiga juba harjunud. Mulle ei meeldi istuda ühes kohas. Tore on ringi sõita ja midagi uut vaadata. Viimased 2 aasat elan ma Suurbritaanias, konkreetselt Šotimaal, aga lähitulevikus on plaanis kolida. Igatsen Eestit ja alati on hea meel tagasi tulla. Eesti on minu jaoks tegelikult ainus koht, kus ma tunnen end nagu kodus.”