OHMYGOSSIP — Kes meist ei sooviks saada edukaks. Edu loob hea elu ning rikkalikud valikud meie eluteel. Ometigi pole edukaks saamine nii kerge, kui tunduda võib. Edu saladuseks on leida ülesse see tee, mis pakub sulle soovitud edu. Püsimine sellel teel nõuab palju kannatlikust ning tugevat tahet.

Aitame sul läbi väikeste juhiste leida oma edu saladus ning soovime tugevat tahet sellel teel püsimisel.

Edu saladus on tihedalt seotud sinu eesmärgiga elus. Need kaks on omavahel seotud ning raske on määratleda, kas enne tuleks leida oma eesmärk elus ning siis soovitud edu või vastupidi. 

Edu tunnused

Otsides edu saladust on esmalt oluline märgata edu tunnuseid. Soovitud edu võib juba peita end meie elus, kuid kui me ei tea millised on edu tunnused on meil raske seda ära tunda. Sinu soovitud edu ei sõltu ainult loomupärasest võimekusest ja potensiaalist, millega siia maailma sündisid. Sinu edu peitub ka oskuses kinni haarata võimalustest, mis elu sulle pakub ning neid märgata. 

Sinu mõtted toovad kaasa kas ebaedu või edu – sõltuvalt sellest, kumb mõte on tugevam. Seepärast pead sa uskuma oma plaanidesse ja kasutama oma andeid nende ellu viimiseks. Kui su mõttelaad on tavaliselt negatiivne, ei piisa üksikust positiivsest mõttest, et muuta oma soovitud edu. Ära jookse pidevalt probleemide kannul. Seisata ning märka, kuidas kõik su probleemid iseenesest lahenevad.

Selleks, et märgata edu on vaja teada sul edu tunnuseid:

  • Edu saabub sinuni märkamatult või märgatavalt. Edu saabumiseks on kaks viisi – see kas justkui sajab taevast alla või sa oled selle nimel palju vaeva näinud ja nüüd on see käes.
  • Soovitud edu loob sulle õige tunde. See edu, mida oled oma ellu alati soovinud tekitab sinus müstilise rahulolu ning tugevuse. See on tunne, mida oled alati otsinud ja soovinud.
  • Soovitud edu loob sulle soovitud elu. Tea, et see edu, mida oled oma ellu oodanud loob sulle just sellise elu nagu sa soovid. Läbi soovitud edu on sul võimalik kujundada oma elus asjad ümber täpselt nii nagu sulle on meelepärane.
  • Sinu oodatud edu kas jääb su ellu kaaslaseks või lahkub. Edu leidmisel on kõige keerulisem sellele teele püsima jääda. See nõuab palju vaeva ja kindlameelsust. Kui sinu ellu on saabunud edu, mida oled alati soovinud siis see jääb alati sinu kaaslaseks. Kui see pole edu, mis toetaks sind edasisel teel siis ühel hetkel märkad, et sinu edu on sinu kõrvalt lahkunud ning sa asud teele, et leida uus edu.
Selleks, et saavutada soovitud edu on sul vaja esmalt leida ülesse oma elu eesmärk. Mis on sinu eesmärk elus?

Enamik inimesi elab peaaegu mehaaniliselt pürgides päevast-päeva hambad ristis parema elu ja rikkalikuma rahanumbri poole. Nad saabuvad maailma ning hakkavad pingutama. Pingutatakse raha, parema töökoha ja õnnelikuma pereelu pärast. Olgu inimese eesmärk milline tahes, on selge, et inimese jalgealust õõnestavad vajadused, mida ta üritab pidevalt rahuldada. Oluline on keskenduda oma tõelistele vajadustele ja mitte luua hulka lisahimusid, mis ei tee sinu elu paremaks. Inimene peab tegema vahet vajalike ja ebavajalike vajaduste vahel.
Selleks, et leida ülesse oma eesmärk elus on vaja sul täita oma elu õigete tegevuste, tunnete, mõtete ja inimestega. Sinu mõtted loovad sinu tunded ja tunded loovad kogu sinu elu.

Samamoodi on inimestega, kes sind ümbritsevad. Märkamatult mõjutavad meid ümbritsevad inimesed – kas siis positiivselt või negatiivselt. Kui sa otsid eesmärki oma elus peab sinu elus valitsema kord. Lõpeta segased suhted ning loo puhtus ja rahu oma ellu.

Õiget eesmärki leida ja seda ära tunda ei ole kerge. Nagu soovitud edugi võib saabuda see eesmärk sinu ellu ootamatult. Juhuslikult võid sattuda olukorda, kus tegeled millegiga, mida pole kunagi varem proovinud. Sellest ootamatust tegevusest võib kujuneda sinu eesmärk elus, mille poole püüdlema hakata.
Võta igal hommikul aega selleks, et mõtiskleda oma eesmärgi üle elus ning milline võiks olla sinu soovitud edu. Seda visualiseerides kutsud alateadlikult selle enda ellu. Mõtiskle, mida ja kuidas algaval päeval teha, et jõuda lähemale oma soovitud eduni. Tee tööd enda sisemaailmaga ning valmista end ette selleks, kui sinu ellu saabub soovitud edu.

Tuuli Mäemat