“Jah, see oli väga meeldejääv kogemus. Mul oli küll lühike osa, aga üliandeka ja toreda näitlejaga koostöö on põnev.  Seal sai ka natuke vesteldud. Ain on ülilahe inimene, pelgalt juba selle paari tunni jooksul oli aru saada, et ta on tore mees  ja  pole mitte suupeale kukkunud,” räägib Pilvede all serjaalis Sirje armukest mänginud Oliver Uustani Ohmygossip.ee’le.

Oliver Uustani, teie olete autogrammide koguja. Millal tekkis see huvi ning kuidas autogrammide kogumine käib?
Autogramme hakkasin koguma umbes 20 aastaselt, osa neist on ka kunagiste seriaalikuulsuste omad aga suurem osa on tuntud Eesti  inimesed. Pooled neist autogrammidest on ikka pildil aga osad on ka siis koha ja kuupäevaga kus see saadud. Mõned on nii saadud, et on saadetud kiri ja siis olen saanud vastuse koos pildiga  jne. Kõik minu kogu autogrammid on originaalid  ja sealt kogust ei puudu ka Hillat Kohvi oma. Hoian oma kogu kiirköitja vahel. Vahel on neid tore lapata ja meenutada, kuidas need saadud on.

Käisite külas ka Tali Arno osatäitjal Arno Liiveril. Mida põnevat sellest külaskäigust meenutate?

Arno Liiveril külas käigu ajal meenus tema ülirahulolev olek, mitte nii nagu meediast kuulnud olen, et tegu oleks ei tea mis inimesega. Tal on ilus ja lihtne kohake Hiiumaal. Sellega oleks nagu kõik öeldud, ise jäin väga rahule.

Mängisite kaasa ka telesarjas “Pilvede all” koos Ain Lutsepaga. Mida põnevat sellest meenub ja kuidas sarja sattusite?
Jah, see oli väga meeldejääv kogemus. Mul oli küll lühike osa, aga üliandeka ja toreda näitlejaga koostöö on põnev.  Seal sai ka natuke vesteldud. Ain on ülilahe inimene, pelgalt juba selle paari tunni jooksul oli aru saada, et ta on tore mees  ja  pole mitte suupeale kukkunud.

Mina mängisin seal Sirje amukest ja Ain Lutsepp oli siis see, kes mind sealt trepilt kus kurat saatis, et ma oma nina sinna ei pistaks. Saatesse “Pilvede all” sattusin puht juhuslikult.

Millega te ise igapäevaselt tegelete?
Igapäevaselt tegelen nii enda hobi vanavaraga. On ka teine töö olemas, mille siin jätaks mainimata. Huvialadeks on vanavara, igasugune sõjatehnika, autod kindlasti ja on üht-teist veel.

Tulevikuplaanid?
Tulevikuplaan on minna elama kas kuskile väikelinna või maale.  See on väga kindel otsus ja see aeg ei ole enam kaugel.