Rokkar-laulja ja stiiliikoon Gwen Stefani on pühendunud tä ielikult kodule ja perele ning katsub toime tulla oma 3-aastase poja Kingstoni kapriisidega.

Stefani, kes on hetkel No Doubtiga esinemistuuril, räägib, et on rokkstaari elust võõrdumas: „Olen nüüd abikaasa ja kahe lapse ema. See on täiesti teistsugune roll.“ Gwen, kes tundis, et on No Doubtiga justkui abielus katsub nüüd rohkem perekesksem olla. „Nüüd ei saa mul nendega enam sellist suhet olla. Mu prioriteediks on mu pere,“ räägib lauljanna oma No Doubt liikmetest ajakirjale US Weekly.

Gwen arvab, et tema muusikukarjäär hetkel mõõnasseisus. „Ma ei tea, kas ma üldse kunagi enam laule kirjutan. Võib- olla siis kui ma lõpuks terve öö magada saaksin,“ räägib ta oma üleväsimusest ja magamatusest.

Gwenil on 3-aastane poeb Kingston ja 9-kuune beebi Zuma Rossdale. „Kingston on praegu faasis „mina tahan“. Ta on täiesti võimatu. Me lihtsalt loodame parimat, et temast mingi friik ei kasva, aga eks näis,“ räägib Gwen, et vanemaid lapsi on raskem kasvatada, kui beebisid.