OHMYGOSSIP — “Olen kaheksa aastat koraldanud Kanal 2 suhteid ja see aeg on olnud minu senise elu parim. Kanal 2 täiesti suurepärane kollektiiv, põnev töö, mitmed võimalused ja toredad koostööpartnerid on aidanud mul kasvada, kujuneda ja jõuda sinnani, et iga uus väljakutse on saadetud su teele selleks, et sellest õppida ja seeläbi areneda,” räägib Heili Klandorf, kes juba septembrist hakkab juhtima Eesti turule tulevat ajakirja Hello!

“Jah, tõepoolest asun alates 1. septembrist tegelema üle 120 riigis lugejate südameid võitnud ajakirjaga Hello!, mis jõuab sügise teises
pooles ka Eesti turule ja pakub lugejale palju avastamist,” räägib Heili Klandorf.

“Hello! on tugeva pildikeelega kvaliteetne ajakiri, mis kajastab Eesti lugejate jaoks tuntud ja inspireerivate inimeste elusid ja kogemusi nii Eestist kui välismaalt ning kogub kokku uudised kuninglikest peredest, arvamusliidritest, põnevatest inimestest ja elustiilidest.”

“Leian, et see ajakiri on nagu kaunis, põnev, nutikas ja tegus naine, kuid igas riigis on ta veidi isemoodi. Mul on hea meel, et mind on usaldatud tema nägu leidma ja looma siin Eestis. Võtan Hello! peatoimetaja kohale asumist kui väga vastutusrikast ja põnevat väljakutset, millest loodetavasti võidavad lõpuks kõik!”