Lindsay Lohan´i isa kardab, et tema tütar võib surra lähema aasta jooksul tabletisõltuvuse tõttu, vahendab Aftonbladet.

Ajakirjale Grazia antud intervjuus ütleb Michael Lohan, et on mures oma maailmakuulsa tütre on tabletisõltuvuse pärast. “Ta peab viibima rehabilitatsiooniravil pikemat aega. Ma kardan kõige halvemat. Võtke näiteks Elvis, Anna Nicole Smith, Heath Ledger, viimane oli Lindsay lähedane sõber,” ütleb ta.

Lindsay Lohan, 23, on vaatamata oma vanusele juba mitu korda rehabilitatsiooniravil viibinud. Kuid Michael Logani arvates on nüüd vaid ajaküsimus kui tütar kokku variseb – ja sureb. “See võib olla ühe aasta pärast, ühe kuu pärast, ühe nädala pärast – kes teab? Ta võtab suures koguses erinevaid ravimeid, mida ei tohi võtta või segada koos alkoholiga.

Isa avalikud väljaütlemised on Lindsay endast välja viinud. See pole esimene kord, mil ta pressis sõna võtab ja Lindsay eluviisi kohta oma arvamust avaldab. Kui isa tema suhet Samantha Ronson´iga kritiseeris, katkestas näitlejatar temaga suhted.

“Ma tunnen end haavatuna, et keegi, kes kutsub end minu isaks, peab kasutama pressi abi, et minuga suhelda. Ma pole oma isaga rääkinud ega vastanud tema lugematutele teadetele juba mitu kuud,” kirjutab aga Daily Mail.