“Televisiooni-elu on kevadhooajal olnud meeletult toimekas ja tõtt-öelda pole veel praegugi hoogu pidurdada saanud. Tööalaselt oli kevadel kõige suurem rõõmustaja TV3 uus sari „Padjaklubi“, mille uueks hooajaks juba valmistutakse ja millega seoses on fännidele suur üllatus plaanis,” räägib Annely Adermann Ohmygossip.ee’le.

Annely Adermann, mida põnevat meenutaksite käesolevast aastast siiani?
Televisiooni-elu on kevadhooajal olnud meeletult toimekas ja tõtt-öelda pole veel praegugi hoogu pidurdada saanud. Tööalaselt oli kevadel kõige suurem rõõmustaja TV3 uus sari „Padjaklubi“, mille uueks hooajaks juba valmistutakse ja millega seoses on fännidele suur üllatus plaanis. Meenub ka värvikas komandeering Bulgaariasse Sofiasse, kus toimus meie MTG grupi kommunikatsioonijuhtide kohtumine. Äärmiselt põnev oli külastada sealse televisiooni NOVA stuudioid ning imetleda nende võimalusi – praktiliselt igal õhtul on seal eetris suur show, esmaspäeval „Su nägu kõlab tuttavalt“, teisipäeval „Tantsud tähtedega“, kolmapäeval laste talendishow, siis miljonimäng jne. Ja veel huvitav tähelepanek – kui eestlased elevad kaasa Türgi „seebile“, siis seal ollakse praegu vaimustuses hoopis India seriaalist.

Kus ja kuidas möödusid teil jaanid?

Jaaniaja olin Pärnumaal sugulaste juures, tegime lõket, käisime saunas ja kuulasime lõõtspilli. Samuti olin tänavugi üks „Jaanika“, kes peitis end kuulajate eest traditsioonilisel Star FMi jaanijooksul. Jaanipäeval kell 16.00 ootasin kingipakiga Sindi kooli taga staadionil, et mind raadioeetris kõlanud vihjete järgi üles leitaks. Leitigi! Otsustavaks olevat saanud vihje Anu Välba kohta, keda mainisin kui staari, kes just nimelt Sindi Keskkoolis käis.

Milline on olnud siiani teie kõige meeldejäävaim jaanipidu ja millal see oli?

Meenub esimene jaaniõhtu meie Pärnu maja aias 1990ndate alguses. Olime just kolinud ja sõbrad-sugulased tulid kokku, et uut kodu uudistada ning ühtlasi jaani tähistada. Ilm on sama jahe kui tänavugi, kõik istusid aias lõkke ümber tekkidesse mähitult, kuid meeleolu oli suurepärane, sest süüa-juua jagus ning mis kõige põnevam – isa riputas õunapuude vahele valge lina ning tõi välja virnade viisi diapositiive, mida murul lesides terve öö vaatasime.

Millal ja kuidas veedate oma puhkuse?

Puhkuse ajal plaanin puhata. Veel ei teagi, kuidas, aga küll see siis jooksvalt selgub.

Mida põnevat pakub TV3 vaatajatele suveks?

Suvel võimaldab TV3 vaatajatel aja maha võtta, sest palju omasaateid programmi plaanitud pole. Esmaspäevast neljapäevani kell 22.00 soovitan vaadata „Suvesangareid“, kus muhedalt toimetavad Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja. Samuti on põnevad uued välismaised sarjad „Ameeriklased“, „Kupli all“, „Minimissid“ ja „Hullumeelsed perekonnad“. Loomulikult ka „Seitsmesed suvesadamas“, kus stuudio asub taas kauni Pirita jõe ääres. Lisaks teeb TV3 sel suvel head, just algas „Kättemaksukontori“ kampaania, kus TV3 veebipoest ostetud heategevuskruuside müügituluga toetatakse Pelgulinna Sünnitusmaja beebisid. Eriti uhke ettevõtmine on aga „Laste rõõm“, mille patroon on Luisa Värk ning millega kutsutakse endast teada andma ettevõtlikke inimesi, kel on ideid, kuidas Eesti laste elu paremaks muuta.

Kas Kirsti Timmerit kutsutakse jätkuvalt külla?

Kirsti Timmeri külaskäikude rubriik on selleks korraks läbi, kuid tal on mitmeid lennukaid plaane ja neist kuuleb juba lähiajal.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Kuna suveilm on sügisene ja tuju pole just suurem asi, tervitan kõiki, kel õnnestub päikeseliselt optimistlikku meelolu luua. Hea nali sel suvel kullahinnas. Nö soojenduseks tuju tõstmisel lisan siia mõned vahvad mõtted, mis naeratuse näole toovad ja mis pärit „Seitsmestest uudiste“ väikeste asjatundjate rubriigist, mida ma ise juhin ja toimetan. Sõna saavad lapsed:

Valik väikeste asjatundjate arvamusi: Kui inimene on tark, siis on ta nii tark, et ta enam ei tahagi lolliks hakata. Targal inimesel on lihtsam elada, sest rumalad võivad vangi minna. Rumalaid saab targemaks siis, kui nendega koos arvutada. Maal on hea elada, sest siis ei pea toidu jaoks raha raiskama. Maal on rohkem vaikust ja siis saavad kõrvad puhata. Maainimestel on tavaliselt kummikud jalas ja tagasihoidlikumad riided, kuna seal on rohkem tööd ja sopaseid kohti. Hobi on see, kui sa teed teistele asju ja sa pead pingutama. Mõned naised koovad ja heegeldavad, sest siis käed liiguvad ja ei pea raha raiskama. Vahel inimesed käivad matkamas, sest siis saab rohkem õhku. Meestele sobivad spordialad on jalgpall ja rattasõit, naistele sobib kokandus. Kõige raskem spordiala on kaugushüpe, sest sa võid liivast mööda hüpata ja põlve katki teha. Naiste tööd kodus on süüa teha ja nõusid pesta seebiga, meestel telekat vaadata. Poliitikud on need, kes on bossid või need, kes valvavad, et keegi ei varastaks poest. Riigikogu töö on raha koguda ja seal saab omavahel rääkida kõikidest asjadest. Pahade toitude sees on sellised ained nagu 621. Taimetoitlaseks ma ei taha saada, sest ühes filmis näitas, et taimetoitlane näeb imerõve välja. Juustu sisse saab augud nii, et hiired närivad või puuriga keerates. Vesi ja piim on kõige tervislikumad joogid, aga Coca-Colat ei tohi juua, sest see teeb su peast segaseks. Maailma on vaja loomi, et saaks neid toita ja minna neid loomaaeda vaatama. Dinosaurused surid välja, sest nad jäid liiga vanaks ja surid ära. Hiire ja roti vahe on see, et üks on korralik ja teine on paks. Kõige ohtlikum loom on lõvi, sest ta on metsik ja kui ta koju võtta, hakkab ta laamendama. Kõige arglikum loom on võõras kass. Kõige naljakam loom on pingviin, sest ta on meres, aga ikka ära ei upu.