OHMYGOSSIP — Ma olen nii palju lugenud oliiviõli maskist ja sellest, kuidas see nädalaga juuksed 3-10 cm pikemaks kasvatab.  Kui välja jätta 5 minutit peaalaspidi olemist, tundub kõik lihtne ja teiste blogijate poolt kiidetud olevat.  Ehk on kellegile abiks, kes oma juustega väga hädas on.  

Seekord jagan teiega seda juukse “kasvatamise” viisi, mis teiste bloggijate (nii Eestis kui välismaal) seas kiidetud on, 3-10 cm ja seda nädalaga?! Vahel mind paneb imestama , mida kõike me naised ära/järgi ei proovi! Ise olen veidi skeptiline selle “imelise” kasvatuse suhtes, kuid miks mitte proovida — oliiviõli juustele halba ei tee ja see viis tundub olevat hea paus juustele.

Mida siis täpsemalt tegema peab?

Soojenda 2-4 spl. oliiviõli mikrolaineahjus,  määri see peanahale ja juuksejuurtele. Hoia pead alaspidi 4-5 minutit (soovitavan enda poolt kellegagi koos seda teha, kui juhuslikult kokku kukkuma peaks). Peale seda hoia õli 2 tundi juustes ja pese maha kasutades tavalist shampooni. Soovitav on balsamit mitte kasutada või siis ainult väga vähe juuste otstele.

Peale seda kuivata rätikuga tupsutades, lastes neil ilma fööni kasutamata kuivada. Seda tuleb teha nädal aega, iga päev.

Lisaks sellele on soovituslik järgida järgmisi reegleid :

  • Ära kasuta sirgendajat/lokitange/fööni
  • Ära kammi märgi juukseid
  • Ära kanna oma juukseid koguaeg patsis
  • Soovituslik on kammida juukseid kohe kui näed, et need on sassis/pusas, sest see võib aeglustada juuksekasvu.
  • Söö toite kus on sees B-vitamiini, näitks banaan, avokaado, kartul, munad jne.
  • Ära värvi selle nädala jooksul juukseid.

Oliiviõli kiidan ma alati heaks, kasutan seda oma maskides juba aastaid, poodidest olen isegi kreeme väga vähe ostma hakkanud.  Selle nipi puhul siin ei usu ma, et 10 cm nädalaga võimalik on kasvatada, kuid kui oma juukseid perioodiliselt oliiviõliga turgutada, kasvavad aastaga juuksed pikemaks kui oodata oskasid ja näevad terved välja.

Olen oliiviõli heaolust juba varem kirjutanud, seega ei hakka siia pikemat juttu enam kirjutama. Artikklit saate lugeda SIIT.