“Minu muusikast saavad aru intelligentsed ja humoorikad inimesed,” räägib juulis juba üheteistkümnendat muusikavideot välja andev alati kärtsu täis, särtsakas, seksikas ja lõbus Marco Tasane Ohmygossip.ee’le. 

“Tulin just Ibizalt,” särab kuldpruun ja elu parimas vormis Marco Tasane. “Fantastiline, megakiire, meluksas,” valib ta sõnu oma peadpööritava elu kirjeldamiseks. Marco on käinud Ibizal juba kaheksa korda ning läheb üheksandalgi korral, sest Ibiza on koht, mis talle meeldib.

“Ibiza elu on kindlasti palju kallim kui Mallorcal aga see tasub ennast ära,” kirjeldab Marco ning ütleb, et Mallorcal käivad vaid labased napsuvennad, kes piiri ei oska pidada. “Mallorcal käivad õllejoodikud, kes lõpuks oma okse sees magavad. Ibiza — see on aga moodne koht. Seal käib teadlik klubitaja.” Marco ei pea just seetõttu lugu ka Jaanipäevast. “Jaanipäeva ma ei pea. Ma ei saa aru oma tuttavatest, kes kõik jaanipäevaks välismaalt  siia roomavad — minu jaoks mõttetu joomine ja väljasurnud päevad!”

Marco, kes on välja andnud omajagu lõbusaid YouTube hitte, ütleb, et juba juulis on tulekul uus lugu. “Kindlasti tuleb mul juulis välja ka uus muusikavideo,” ütleb Marco ning naerab, et pole isegi päris kindel, mitmes see juba on. “Hahaaa, ei mäletagi juba mitmes, äkki üheteistkümnes.”

Marco on meelelahutaja ning teab, et kõigile meeldida ei saa. Ent strippari ametit ning muusikat tegev Marco on kindel, et tema muusikavideode sõnumitest saavad aru vaid humoorikad ja intelligentsed inimesed. “Olen märganud, et minu muusikas ja videotes olevatest sõnumitest saavad aru vaid intelligentsed ning humoorikad inimesed. Madalalaubalistele “ossidele” ja 90ndate kummardajatele see kohale ei jõua. Ja ilmselt pole ka vaja!”
 
Muusikuna on Marcol veel esinemisi vähe aga meest see ei morjenda.  “Kontserte on reeglina kord kuus — loogish, et seda on vähe, aga pole hullu, see eest on striptiisi rohkem… nii umbes 6-8 korda kuus,” räägib Marco ning ütleb, et oluline on see, et kliendid on rahul. “Kliendid, kes mind tellivad on väga rahul, kiidusõnu tuleb hiljem veel SMS’idenagi järgi, stiilis “Tänan, et päästsite meie peo!”

Millega tegeleb Marco aga vabal ajal? “Minu hobid on ikka samad, mis varem — 4x nädalas jõusaali, natuke Tai-Chi’d, joonistamine, laulusõnade kirjutamine vahest jne. Ärge arvake, et mulle on võõras ehitustöö ja kokkamine — ka seda on tehtud — samuti meeldib kunstikool ja modellindus. Olen positiivne inimene, seda teavad need, kes mind tunnevad ja oma truusid sõpru ma austan. Seniks kõike head! Päikest ja äikest!

Marco Tasane