Peagi jõuab ka meie kinolinale vampiirisaaga II osa “Noorkuu” ning seoses sellega tehakse filmile kõikvõimalikku reklaami. Viimane kõlakas on, et armastajad Robert Pattinson ja Kristen Stewart on lahku läinud, kirjutab Ameerika ajakiri OK!. Kas nad ka tegelikult paar on olnud, pole päris selge.

Samuti rõõmustav “Videviku” staar Robert Pattinson oma fänne teatega, et plaaib välja anda sooloalbumi. Kitarri ning klaverit mängiva Pattinsoni loomingut sai kuulata ka vampiirisaaga esimeses filmis “Videvik“, milles noormees Edward Culleni nimelie vampiirina ülemaailmselt tuntuks sai.

Nüüd aga tõmmatakse tähelepanu teatega kahe peaosalise lahku minekust. “Twilight” näitlejatest väidetav armastajapaar Kristen Stewart ja Robert Pattinson läksid lahku, sest Kristen tundis, et nende suhe läheb liiga tõsiseks.

“Robert arutas Kristeniga juba nende võimalikku abielu,” avaldab allikas. Samuti soovivat Kristen rohkem hingamisruumi ning aega sõpradele ja perekonnale.

Kustmaalt on tegu reklaami, kustmaalt tegelikkusega, see pole teada. Samas teavad kõik, kes raamatut “Noorkuu” on lugenud, et raamatus lähevad nad lahku – Edward Cullen läheb Bella juurest minema.