“9. juunil sai Pärnus Ergo Korpi lindistusstuudios linti lauldud uus rütmikas suvelaul “Aiamaja” ning 11. juunil käis Ergo Korp Viinahaual ka  videod filmimas. Tõsi, osad võtted tegime ära juba 9. juunil Pärnus mere ääres,” räägib rahvaajakirjanik Hillar Kohv Ohmygossip.ee’le oma särtsakatest suvistest ettevõtmistest.

“Minu jaoks oli see juba teine laul linti laulda ning see läks lihtsamalt kui kunagi Anne Veski hittloo “Jätke võtmed väljapoole” laulmine Heini Vaikmaa lindistusstuudios ETV saate “Klaver põõsas” tarvis. Seda laulu laulsime ka Anne Veskiga koos Kanal 2- e saates “Kokk tuleb”,” räägib Hillar, et hobi korras muusikaga tegelemine on talle täitsa meeltmööda.

“Nüüd sai siis linti lauldud täiesti uus laul, mille viisi ja sõnade autoriks on Ergo Korp. Kuna mul ei tulnud laulus üks koht hästi välja lauldes, siis Ergo Korp muutis seda kohta laulusalmis. Lähemal ajal peaks “Aiamaja” jõudma ka publiku ette. 12. juunil paneb Ergo Korp video kokku. Millistes raadiojaamades ja telekalites seda laulu mängima-näitama hakatakse, seda veel ei tea. Tegemist on vahva noortepärase tantsulooga ja teemaks on suvi, pidu ja tšillimine,” räägib hakkamist täis Kohv.

“Pidasime Ergoga plaani ka koos kalale minna ning ilmselt meie järgmine duett tuleb kalapüügist,” viskab lõbus sulesepp veel villast.

Hillar Kohv ja Ergo Korp