Londonis elav alati särav, seksikas ja rõõmus modell, ärinaine ning “The Button Club” omanik Kaja Wunder räägib Ohmygossip.ee’le, et hindab looduslikke ja tervislikke materjale. “Ma olen püüdnud elada ökoloogiliselt juba pikemat aega. Kasutan looduslikku kosmeetikat, pesuvahendeid, kreeme, kodutarbeid ja toiduaineid nii palju kui võimalik.”

Vaatamata sellele, et Kaja elab suurlinnas, püüab ta siiski ka ise üht-teist rohelist ning tervislikku kodus rõdul kasvatada. “Londonis on see raske aga ma kasvatan rõdul nisu rohtu (wheat grass), millest külmpressi meetodil teen mahla. See on väga kasulik, täis klorofüli. Kasvatan ka idusid,” räägib Kaja Wunder Ohmygossip.ee’le.

“Ma olen püüdnud elada ökoloogiliselt juba pikemat aega. Kasutan looduslikku kosmeetikat, pesuvahendeid, kreeme, kodutarbeid ja toiduaineid nii palju kui võimalik,” lisab naine, et puhast ning kvaliteetset toitu ning hooldusvahendeid on ta alati kõrgelt hinnanud.

Uurime ka, millised on kauni ja aktiivse naise toitumisharjumused. “Mu lemmik toidukord on hommikusöök. Hommikusöögiks teen endale rohelise smoothie – peo täis spinatit, kale (see selline kapsaline), mõned brokkoli tükid, pool laimi ja 3 õuna värskelt pressitud mahl, 1 avokaado, 1 banaan, jääkuubikuid, siis minutiks kombaini ja jook on valmis! Smoothie on parem kui pressitud mahl, kuna seal on kiudained alles ja väga toitev ning tervislik ka.”

Kaja Wunder

Poes käies Kaja raha ei loe, sest hinnast olulisemaks peab ta toidu täisväärtuslikku koostist ning kvaliteeti. “Toiduga ma ei koonerda,” ütleb Kaja ning lisab et üha enam armastab ta ise toitu valmistada: “Viimasel ajal meeldib mulle kokaraamatutest toite valmistada. Mu lemmik on Ferran Adria, The Family Meal, mille järgi valmistan ette paljud kastmed, mida siis saab külmikust vähe-haaval kasutada,” räägib Kaja.

Millised on aga Kaja plaanid suveks? “See suvi möödub töötähe all. Eestis on kavas olla Laulupeo paiku, ootan väga maale ja Hiiumaale minekut. Siis tahaks korra Ibizal ära käia, ja ka Inglismaal suve nautida,” ütleb Kaja ning soovib ka kõigile Ohmygossip.ee lugejatele kaunist suve ning palju toredaid elamusi: “Olgu teie suvi täis innukust, rõõmu ja rahulikke hetki sõprade seltsis!”

Kaja Wunder