“Kunstmaterjalid ei sobi mulle, parema meelega kasutan naturaalseid materjale nii kodu sisustuses kui ka riietuses. Baktereid ma ei karda, nad on vajalikud, et immuunsüsteem oleks tugevam. Olen looduslaps vaatamata sellele, et sündisin suures linnas,” räägib alati sõbralik ning särav uisu-treener ning Aasta 2013 Eesti populaarseimaks persooniks valitud Anna Levandi Ohmygossip.ee’le.

Millised naised on teie maailma valitsenud? On teil konkreetseid eeskujusid?
Minu eeskujuks on alati olnud minu vanaema, ema ja ämm.

Milline on teie panus kodurahusse?

Olen sünnitanud ja kasvatan 3 tubli poega.

Üha enam kajastatakse ning julgustatakse kodu looduslähedaseks muutma. Soovitatakse välja vahetada sünteetilised materjalid ning asendada need looduslikega. Filtreeritakse vett, toalilledega püütakse baktereid vähendada jne. Kas teie järgite kodus mingeid spetsiifilisi (koristus)nippe?
Kunstmaterjalid ei sobi mulle, parema meelega kasutan naturaalseid materjale nii kodu sisustuses kui ka riietuses. Bakterid ma ei karda, nad on vajalikud, et immuunsüsteem oleks tugevam. Olen looduslaps vaatamata sellele, et sündisin suures linnas. Pesemata puuviljad ei hirmuta mind.

Tänapäeva lapsed armastavad liiga palju aega veeta arvutis, telefoniga mängides ning iPad’is tuhnides. Kui palju lubate teie oma lapsel/lastel arvutit kasutada, telekat vaadata, elektroonilisi mänge mängida?
Minu lapsed tegelevad paljude asjadega. Kui neil jääb peale seda aega olla arvutis või teleka ees, ei näe ma selles midagi halba. Tuleb elada ja ajaga kaasas minna.

Millised otsused on teie elus kõige olulisemad olnud?

Tegeleda elus sellega, mis toob hingele rahu.

Millised on teie suveplaanid? Mida ootate peagi kätte jõudvast suvest?
Kõigepealt puhkan, külastan lähedasi ja teegelen asjadega, mille jaoks ei olnud kunagi aega, lõpetan kodu remondi ja aia ümber kujundamist. Peale Jaanipäeva algab aga uus hooaeg, siis olen enamasti jääl.